KoktélAzt mondták soha nem lehet gyereke, aztán három ikerpár anyukája lett, de...

Azt mondták soha nem lehet gyereke, aztán három ikerpár anyukája lett, de ez még nem minden

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kislány kora óta mindig arról álmodott, hogy anya lehessen! Azonban, amikor kiderült, hogy nem lehet gyereke, összetört a szíve! Nem sokkal később váratlan csoda történt!

A wisconsini Carrie és Craig Kosinski boldog és kiegyensúlyozott házasságban élt. Semmi sem hiányzott az életükből, kivéve egy dolgot: mindennél jobban vágytak arra, hogy gyerekük legyen!

Többszöri sikertelen teherbeesési kísérlet után úgy döntöttek, hogy felkeresnek egy szakembert. A vizsgálatok után közölték velük, hogy soha nem lesz természetes úton gyerekük, kiderült ugyanis, hogy Carrie-nek súlyos endometriózisa van.

Carrie-t örökbe fogadták, talán éppen ez az, ami miatt még égetőbb vágyat érzett arra, hogy gyereke legyen.

A Kosinski házaspár abban reménykedett, hogy miután megszületett a saját gyerekük, örökbe tudnak fogadni még egy pár gyereket. “Miután szembesítettek a diagnózissal, megpróbáltuk elfogadni a tényt, és az örökbefogadás mellett döntöttünk. Úgy éreztük, hogy Istennek ez a terve velünk” – mondta Carrie.

2013 júliusában csoda történt: Carrienek Facebookon írt egy várandós ismerőse, megkérdezte, hogy szeretnék-e örökbe fogadni a babáját. Kosinskiék természetesen azonnal igent mondtak, de csak később tudták meg, hogy a nőnek ikrei lesznek.

A nő bizonyos előre nem látott okok miatt nem tudott gondoskodni a gyerekekről, ezét akarta örökbe adni őket. Adalynn és Kenna 2014. február 28-án sürgősségi császármetszéssel jöttek világra. Carrie és Craig nagyon boldogok voltak, gyengéd szeretettel és gondoskodással árasztották el ikreiket. Három hónapos korukban törvényesen is örökbe fogadták a kicsiket.

Egy évvel később ugyanaz a nő ismét megkereste őket, és megkérdezte őket, hogy örökbe fogadnák-e a régebben született első ikerpár-gyerekeit, JJ-t és CeCe-t, akik szintén február 28-án, de 2013-ban születtek. A házaspár azt szerette volna, ha a testvérek együtt nőnének fel, ezért ismét igent mondtak az örökbefogadásra.

Nem sokkal később csodák-csodájára Carrie megtudta, hogy ő is várandós, mégpedig ikrekkel. A kicsik 2016. február 28-án, 24 hetesen születtek sürgősségi császármetszéssel. Karraline és Clarissa születéskor mindössze 1,6 kilogrammosak voltak.

A Kosinski családban minden gyerek február 28-án született, ez biztosan nem a véletlen műve volt.

“Ebben a házban soha egyetlen percig sem unatkozunk” – ismerte el a boldog anya, Carrie.

Fotók: Carrie Shortsle Kosinski/Facebook

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek