A hajléktalanok azt hiszik, hogy a két fiatal nyakon akarja őket vízzel önteni! Meg fogsz lepődni, hogy mi hull ki a műanyag hordóból!

hordo-penz

A segítés öröme leírhatatlan érzéssel párosul, és az is jó benne, hogy nem csak annak tesz jót, aki ad, hanem annak is aki részesül a támogatásban, bíztatásban. Az alábbi videóban elsőre ránézésre azt gondolnánk, hogy két fiatal srác kiszolgáltatott hajléktalanokra akar ráijeszteni azzal, hogy hirtelen nyakon öntik őket egy nagy műanyag hordónyi vízzel.

De ez nem átverés, nem a hajléktalanok megvicceléséről szól.

Lance Stewart közösen egy barátjával azt eszelte ki, hogy egy nagy műanyag hordóval mennek ki az utcára, és azzal fognak ráijeszteni a hajléktalanokra, úgy téve, mintha le akarnák önteni őket vízzel.

Csakhogy a víz helyett a hordóban pénz volt, nem eláztatni akarták a fedél nélkül élőket, hanem így járultak hozzá, hogy könnyítsenek életükön. Öröm volt látni az utcán élő emberek reakcióit, mosolyát, mikor kiderült, hogy a víz helyett dollárok hullanak rájuk. Ha csak egy napig is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.