KuriózumAz öt legkülönösebb kérés repülőn

Az öt legkülönösebb kérés repülőn

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A repülőtársaságok mindent igyekeznek megtenni az utasok kényelméért, ezért igazán extra kívánságokat is igyekeznek teljesíteni, ám az alábbi kérések hallatán még a sokat tapasztalt légiutas-kísérők is nagyot néztek.

A brit Opodo utazási iroda most ezekből a kívánságokból szemezgetett:

Pitonútlevél: a brazil nő házi pitonját szerette volna hazajuttatni az Amazonas mellett élő családjához, ezért a hüllőnek is érvényes útlevelet akart csináltatni.

Mi használ a vámpírok ellen? Az egyik Bukarestbe tartó gépen egy ideges utas a felől érdeklődött, hogy a fokhagyma, a szenteltvíz, vagy a feszület biztosítja a lehető legnagyobb védelmet a vámpírok ellen.

Hová üljenek az alpakák? A repülőjáratot ugyan nem nevezték meg, ám egy, a keleti régióból érkező család az alpakáinak szeretett volna helyet foglalni a gépen.

Hárem: két éve az FC Barcelona egyik sztár labdarúgója olyan járatot kért, amelyiken kizárólag női légiutas-kísérők voltak, mivel nem volt kedve autogramokat osztogatni a stewardoknak.

Kék eledel: egy csapat turista meghökkentő kívánsága az volt, hogy olyan ételeket szolgáljanak fel nekik az egyik járaton, amelyik kizárólag kék színű ételekből áll.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek