HoroszkópAz őszi napforduló után ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb!

Az őszi napforduló után ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember 23-án az őszi nap-éj egyenlőség után a nappalok fokozatosan mind rövidebbek lesznek egészen a december 22-i, a téli napforduló beköszöntéig.

A következő időszakban az alábbi 3 csillagjegy igencsak szerencsés lesz!

Mérleg

A Mérleg csillagjegy egészen pontosan az őszi nap-éj egyenlőség napjától kezdődik, éppen ezért számodra sokkal hangsúlyosabbak lesznek a változások. Nagyon sok pozitív változás lesz most a Mérlegek életében, a stressz és szorongás csökkenni fog, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hétköznapokra számíthatsz.

Még a legváratlanabb helyzetben is megállod a helyed, semmi sem jelent számodra most akadályt. Élvezd ki ezt az időszakot!

Skorpió

Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a sorsod irányítását. Az őszi nap-éj egyenlőség arra ösztönöz, hogy gondold át egy kicsit jobban az életed, lépj ki a komfortzónádból. Felejtsd el a múltban történt dolgokat, koncentrálj a jelenre. Te vagy az egyetlen, aki megváltoztathatod az életed, tégy meg mindent annak érdekében, hogy boldogabb legyél!

Nyilas

A Jupiter és a Neptunusz együttállása igen különleges energiákat tartogat számodra az őszi nap-éj egyenlőség utáni időszakban. Próbálj egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni a társadalmi életre, találkozz a barátaiddal, de ne hanyagold el a távoli rokonokat sem. Ha változtatni szeretnél az életeden, most nyugodtan megteheted, hallgass az intuíciódra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek