LélektárAz ősz utolsó Újholdja november 13-án - Lassan, de biztosan közeledünk a...

Az ősz utolsó Újholdja november 13-án – Lassan, de biztosan közeledünk a boldog végkifejlethez

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Semmi sem történik hiába. Mindennek oka van. Végül ezt is megértjük, amikor hagyjuk, hogy az Univerzum feltárja előttünk a számunkra készített isteni tervet. Lassan, de biztosan felfedezzük, mi a célunk az életben, és közeledünk a boldog befejezéshez, ahogy elszakadunk mindentől, ami volt, és helyet adunk a békének a lelkünkben.

November 13-a nagyon fontos nap, mert ekkor van 2023 őszének utolsó Újholdja. Ez az Újhold azért különleges, mert a Skorpió misztikus jegyének 20. fokán következik be; ez a Nap és a Hold kozmikus találkozása az állatöv legmélyebb és legtitokzatosabb jegyében, amely radikális változást és belső átalakulást ígér mindannyiunk számára.

Mit jelképez az Újhold?

Minden Újhold egy új ciklus kezdetét jelzi, és ideális alkalmat kínál arra, hogy megtisztítsuk elménket, újraértékeljük céljainkat, elültessük a szándékaink magvait, és kitaláljuk, milyen utat kell követnünk a jövőben.

A novemberi Újhold a Skorpióban azonban ennél sokkal többet jelent, mivel mindannyiunk számára felfokozott érzelmeket és az Univerzumból érkező hihetetlen energiát hoz magával, amit érdemes kihasználnunk. A Skorpió az érzelmi intenzitásáról ismert, így ez az asztrológiai jelenség különösen erőteljes az érzelmi élet, a spiritualitás és az intuíció szempontjából.

A Skorpió vízjegy, és amikor az Újhold ebben a jegyben van, az összeolvadás, az intimitás, a bizalom és az érzelmek témáit hozza előtérbe. A következő időszakban mélyen belemerülünk kapcsolataink összetettségébe, különösen azokba, amelyek intenzív kötődésekkel járnak (legyen szó akár érzelmi, intim vagy pénzügyi kötődésekről).

A november 13-i Újhold messze kiragad bennünket a komfortzónánkból

2023 őszének utolsó Újholdja olyan meglepetéseket tartogathat, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Arra késztethet bennünket, hogy szembesüljünk fontos korlátainkkal, sebezhetőségeinkkel, amiket megpróbáltunk elrejteni, és a tehetetlenség érzésével.

A Skorpió olyan átalakuláshoz kapcsolódik, amely a veszteség és a hit által következik be. Ez a jegy szorosan kapcsolódik a lezáráshoz, az újjászületéshez és a gyökeres változásokhoz is. Bár a következő napok erősen kimozdítanak a komfortzónánkból, nem tesznek mást, mint erősítik a belső erőnket, segítenek abban, hogy magabiztosabbak, bölcsebbek, kitartóbbak legyünk, és végre úgy élhessük az életünket, ahogy azt megálmodtuk.

Az Újhold és a Mars együttállásban vannak, az Uránusszal pedig szembenállásban. Ez a pozíció az Univerzumban nyugtalanságot és változás iránti vágyat kelthet.

Az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy a kapott energiát mindenképpen produktívan kell hasznosítanunk, és kerülnünk kell az impulzív cselekedeteket vagy a furcsa reakciókat. Ehelyett jó lenne, ha az energiát bátor szándékok megfogalmazására, kiszámított kockázatok vállalására és ambíciók határozott követésére fordítanánk, miközben alkalmazkodunk az átalakuláshoz.

Sőt, az Univerzum arra késztet minket, hogy számba vegyük az elmúlt hetekben, sőt talán hónapokban bekövetkezett változásokat és kinyilatkoztatásokat. Megértjük, miért kellett átélnünk mindazt, ami történt, és felismerjük, hogy lassan, de biztosan közeledünk a boldog végkifejlet felé.

Az Újhold az optimális időpont arra, hogy meghatározzuk a szándékainkat, elültessük a magokat ahhoz, amit manifesztálni akarunk az életünkben. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből az energiából, fontolóra vehetjük a manifesztációs rituálé lehetőségét – ehhez keresnünk kell egy csendes, szent helyet, ahol meditálhatunk, elmélkedhetünk, és világos szándékokat fogalmazhatunk meg nemcsak az év végére, hanem a jövőnkre vonatkozóan is.

A Skorpió energiája arra ösztönöz, hogy hitelesek legyünk, ezért őszintének kell lennünk önmagunkkal a vágyainkkal és törekvéseinkkel kapcsolatban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek