LélektárAz október intenzív energiái rendkívül nagy hatással lesznek mindennapjainkra!

Az október intenzív energiái rendkívül nagy hatással lesznek mindennapjainkra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az előttünk álló október igencsak magas energiákkal bíró hónapnak ígérkezik. Habár ezek az energiaváltozások kevésbé lesznek észrevehetőek, mégis fontos változásokat hoznak.

Az október intenzív energiái rendkívül nagy hatással lesznek mindennapjainkra!

Rögtön a hónap elején a Vénusz visszavonulása, és az azután következő Újhold energiái dominálnak. Az október 5-én visszavonuló Vénusz szenvedélyt hoz életünkbe és feléleszti a rég feledésbe merült kreatív énünket is. Ám sajnos nem csak pozitív energiákkal vesz körbe ezen bolygó mozgása, a visszavonulás ideje alatt szexuális életünk terén frusztrációkat és félreértéseket élhetünk át.

A Vénusz ezen bolygómozgása október 5-től egészen, november közepéig érezteti hatását, nem úgy, mint az október 8-án beköszöntő Újhold, melynek energiái sokkal intenzívebbek lesznek, de rövidebb ideig tartanak.

Ezt már olvastad? Az angyalok üzenete 2018 októberében!

Az Újhold miatt sokkal érzékenyebbekké és ingerlékenyebbekké válunk, így jó nagy adag türelemre és kitartásra lesz szükségünk. Kiváló időszak arra, hogy megszabaduljunk a bennünket körbevevő negatív emberektől, akik már oly régóta szívják éltető energiáinkat. Végre lehetőséged nyílik arra, hogy kitörj mindazon személyek szorításából, akik idáig csak hátráltattak. Érzelmeidet tudatosan nyugodtabb mederbe tereld, mert csak úgy tudsz ésszerű döntéseket hozni, ha a lehető legnyugodtabb lelkiállapotba kerülsz.

A hónap vége fele közeledve érezni fogjuk, hogy az október energiái miként alakították mindennapjainkat. Az októbert végül 24-én beköszönő Telihold energiái koronázzák meg, melyek egész novemberben segítségünkre lesznek abban, hogy rátalálhassunk önmagunkra, és a számunkra kiszabott útra.

A Bika jegyében domináló Telihold változásokat és izgalmakat tartogat. Végre egy olyan időszak következik, amikor kicsit tisztábban láthatjuk a dolgokat és figyelmünket az igazán fontos dolgokra összpontosíthatjuk.

Ezt már olvastad? Asztrális hatások 2018 októberében: itt a helyes döntések meghozatalának ideje

Hagyd, hogy az október asztrális eseményei magukkal sodorjanak és próbáld meg mindegyik időszakból a lehető legjobbat kihozni a bolygók segítségével!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek