Az október 6-i Újhold a 2021-es ősz első Újholdja, és ezzel el is kezdődik az asztrológiai év második fele. Itt az ideje, hogy lenyugodjunk, jól érezzük magunkat a körülöttünk lévő emberek társaságában, és egy kisebb utazást tegyünk a lelkünk mélyén.

A Mérleg Újhold segít megmenteni kapcsolatainkat, és a szeretet segítségével meggyógyítani a lelki sebeinket. Csak arra összpontosítsunk, ami igazán számít. Erős hatással lesznek most a Mars, a Merkúr és a Szaturnusz energiái, ezért az Univerzum azt tanácsolja, hogy határozzuk el, hogy mit szeretnénk megvalósítani októberben, mert az most valóra is fog válni.

Az Újhold kezdete: 2021. október 6., 14:05.

Meddig érezzük majd az Újhold hatását? 48 óránk van arra, hogy kihasználjuk a Hold isteni energiáját.

Kos: Lépj ki a komfortzónádból!

Ez az Újhold lehetőséget ad arra, hogy új szokásokat és rituálékat vezess be az életedbe, fektess nagyobb hangsúlyt az emberi kapcsolatokra. A fontos döntések meghozatala előtt mindig hallgass a megérzéseidre, engedd, hogy az intuíciód vezéreljen.

Bika: Tedd rendbe gondolataidat és álmaidat!

Ez az időszak nagyon jó manifesztációs gyakorlatok elvégzésére, mivel az Újhold lehetővé teszi az új kezdetekhez való kapcsolódást. Most csodálatos energiákat tartogat számodra az Univerzum, kellő lelkesedést fogsz kapni a számodra legfontosabb dolgok elvégzéséhez.

Ikrek: Engedd, hogy segítsen az Újhold!

Egy olyan időszakon mész most keresztül, amikor kissé zavartnak érzed magad, és nehezen tudod meghozni a helyes döntést. Ne rohanj, légy türelmes, elemezd a helyzetet, és gondold ki, mit szeretnél leginkább elérni a jövőben. A Nap és a Hold közös erővel most elegendő fény jut az életedbe, energiáid megsokszorozódnak.

Rák: Ne félj megnyitni a lelked!

Az Univerzum segít abban, hogy ebben az időszakban a lehető legőszintébb legyél a körülötted lévő emberekkel, hogy levedd az álarcot, és őszintén beszélj arról, hogyan érzed magad. Ez az időszak segít a mély kapcsolatok kialakításában azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra.

Oroszlán: Dolgozz többet egy számodra fontos kapcsolaton!

Lehetőséged adódik arra, hogy csökkentsd a szakmai feladataid terhét, így egy kicsit több időt tölthetsz a családoddal és a pároddal. Az eddig felmerülő párkapcsolati problémákat most könnyen megoldhatjátok, de vigyázz ne hanyagold el, mert a gödör egyre mélyebb lesz, és annál nehezebb kimászni belőle.

Szűz: Tekints a jövőbe!

Próbáld a hátad mögött hagyni a múlt problémáit, itt az ideje, hogy a valóban fontos dolgokra összpontosíts. Zárd le a fájdalmas fejezeteket, és lépj tovább. Engedd, hogy az Újhold segítsen meggyógyítani a lelked.

Mérleg: Tűzz ki fontos célokat!

Használd ki ezt az időszakot, és szánj egy kis időt arra, hogy elemezd azokat a célokat, amelyeket el szeretnél érni a következő hat hónapban. De ne csak a szakmai életedre koncentrálj hanem azokra a kapcsolatokra is, amelyek nagyon fontosak számodra. A szeretet a legfontosabb, ami pozitívan befolyásolja most a dolgok alakulását.

Skorpió: Tegyél rendet a személyes kapcsolatokban!

Itt az ideje, hogy figyelmedet a körülötted lévő emberekkel való kapcsolatodra fordítsd. Ha elégedetlen vagy, kényelmetlenül érzed magad, szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól, és teremts inkább helyet azoknak az embereknek, akik igazán fontosak számodra.

Nyilas: Használd ki az Univerzum varázslatos erejét!

Csodálatos erő vesz körül a következő 48 órában, éppen ezért használj ki minden teremtő energiát. Ne félj kilépni a komfortzónádból, és kezdj el valóban élni.

Bak: Szükséged van stabilitásra az életedben!

Elérkeztél egy olyan ponthoz az életedben, amikor már nem akarsz többet kísérletezni. Tedd rendbe a dolgokat, és kezdj egy új fejezetet! Használd ki az Újhold varázsát, és alapozd meg a szándékaidat.

Vízöntő: Ne félj kimondani azt, amit gondolsz!

Itt az ideje, hogy nyíltan beszélj arról, hogyan érzed magad, csak így fogsz tudni egy érett, őszinte és komoly kapcsolatot kialakítani a körülötted lévő emberekkel. Ne félj levenni a maszkot, és megmutatni a sebezhetőséged.

Halak: Engedd, hogy az Univerzum meggyógyítson!

Nem számít, hogy mit élsz át éppen ebben az időszakban, az Újhold lehetőséget ad arra, hogy megszülessen a csoda az emberi kapcsolataiban. Az Univerzum terápiás energiája begyógyítja a múlt sebeit, és segít abban, hogy újra jól érezd magad, élvezd az életet, a jelen ajándékait.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.