LélektárAz isteni 3:3-as portál március 3-án, a tavasz egyik legerőteljesebb napján nyílik...

Az isteni 3:3-as portál március 3-án, a tavasz egyik legerőteljesebb napján nyílik meg

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A március 3-án megnyíló 3:3-as energetikai kapu gyönyörű ajándék az Univerzumtól, és csodálatos lehetőség arra, hogy összehangoljuk magunkat az isteni bőséggel és lehetőségekkel, amelyek ezen a napon mindannyiunk számára elérhetőek lesznek és felfokozódnak. Az egész bolygó rezgése magasabb lesz ebben az időszakban, és olyan pillanatokban is részünk lehet, amelyek a mi, emberi szemszögünkből nézve varázslatosnak vagy csodálatosnak tűnnek.

A 2024. március 3-án megnyíló 3:3-as portálról azt tartják, hogy az újrakezdés és a teljes szellemi újjászületés energiájával társul. Ezért ezen a varázslatos napon lehetőségünk nyílik arra, hogy jótékony módon korrigáljuk vagy újraindítsuk a sorsunkat, elszakadjunk a múlt árnyékaitól, amik akadályoznak, vagy csapdában tartanak minket egy semleges térben, ahol nem engedjük, hogy az átalakulások kibontakozzanak és elvezessenek bennünket a lehetőségeink következő szintjére.

Ugyanakkor a 3:3-as portál megkönnyíti a hozzáférést a tudatosság magasabb szintjéhez és olyan információkhoz, amelyek nem feltétlenül állnak mindannyiunk rendelkezésére, és amelyek különböző finom csatornákon keresztül jutnak el hozzánk.

Ezért az Univerzum erősen támogatja a 3:3-as portál körül tett bármilyen cselekedetünket, ha valódi, pozitív, világos szándékokkal és vágyakkal társul, és megtaláljuk a módját, hogy valóra váltsuk az elképzeléseinket. A 3:3-as portál a 3-as szám kettős energiáját hordozza magában.

A 3-ast isteni számnak, a kiteljesedés és a tökéletesség számának is tekintik, talán a legerősebb szám a numerológiában. Emlékeztet bennünket isteni és spirituális oldalunkra, arra, hogy kötelességünk kapcsolódni ehhez a földi élethez, élvezni a jelent és az anyagi világot, ugyanakkor tiszteletben tartani valódi spirituális igényeinket.

A 3:3-as portál ereje a gyógyítás energiáját is magában foglalja, ami március 3-a körül felerősödik, ezért tudatosítjuk fizikai és érzelmi fájdalmainkat, hogy enyhíteni tudjuk azokat, illetve megtaláljuk a szükséges segítséget egyes betegségek gyógyításához.

A 3:3-as portál segíti lelkünknek a szokásosnál gyorsabb ütemű fejlődését, és lehetőséget teremt az átalakulásra és a mély spirituális fejlődésre. A 3-as szám erőteljes szimbolikát rejt magában, és nagyszerű dolgokat ígér. A teljes egységről beszél – a Szentháromság, az élet ciklusai (születés, élet, halál), az elme, test és lélek teljes összekapcsolódása, az idő 3 dimenziója (múlt, jelen, jövő), és minden létező dolog 3 dimenziója (kezdet, közép és vég).

Ez a kapu elindít bizonyos pozitív eseményeket, amik jó érzéssel töltenek el bennünket, hihetetlen átalakulásokat vagy változásokat a reménytelennek tűnő helyzetekben, felgyorsult átmeneteket annak manifesztációja felé, amire vágyunk.

Ugyanakkor az együttérzés és az inspiráció energiájáról, a bátorságról, az elszántságról és a hűségről is beszélhetünk ennek az erőteljes portálnak a kapcsán, valamint arról, hogy bevonzhatjuk az áldásokat az életünkbe. A 33-at emellett mesterszámnak is tekintik, amely harmonikus rezgéssel rendelkezik, és amely az egység, a mások támogatása és segítése gondolatát testesíti meg. Így az Univerzum arra ösztönöz bennünket, hogy még mélyebben ápoljuk a felelősségérzetünket önmagunk és mások iránt, segítsünk, ahol tudunk, nyújtsunk segítő kezet a rászorulóknak.

Ha a 33-as számsort egy másik nézőpontból, mint mesterszámot nézzük, akkor láthatjuk, hogy két másik mesterszám, a 11 és a 22 kombinációjából áll össze, ami arra utal, milyen erőteljes lehet a kinyilatkoztató élmények, prófétai álmok, rendkívüli intuíciók szempontjából, hogy mennyi mindent képes feltárni előttünk, ha jobban megnyitjuk lelki szemeinket. Ne feledkezzünk meg a 33-as számsor isteni oldaláról sem, amely a Bibliában és a keresztény tanításokban is gyakran előfordul. Jézus 33 évig élt, Dávid király uralkodása 33 évig tartott, a Teremtés könyvének első fejezetében 33-szor említik Isten nevét.

A 3:3-as portál azért van itt, hogy emlékeztessen minket arra, nem vagyunk egyedül az utunkon, az Univerzum vezet és támogat bennünket, hogy igazodjunk valódi sorsunkhoz. Jeleket is kaphatunk erre vonatkozóan, hihetetlen egybeeséseket tapasztalhatunk, de a körülöttünk lévők is közvetíthetik számunkra ezt az üzenetet.

Ne lepődjünk meg, ha egy hozzánk közel álló személy révén megoldást találunk egy régi problémára, valamilyen különleges jelentéssel bíró ajándékot kapunk, vagy gondviselésszerű segítséget kapunk, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. A 3:3-as portál azért van itt, hogy vezessen minket, segítsen fejlődni és megtanulni néhány leckét, hogy megvilágítsa az utunkat és pozitív energiával táplálja a lelkünket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek