KoktélAz ikerfiú utolsó napjait örökítette meg egy fotós, így örökké a család...

Az ikerfiú utolsó napjait örökítette meg egy fotós, így örökké a család emlékezetében élhet a kisbaba!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A boldog házaspár, Lyndsay és Matthew Brentlinger nemrég még boldogabb szülőkké váltak, ugyanis megszületett az első ikerpárjuk. Ám ezt a felhőtlen boldogságot az élet nem adta könnyen, ugyanis sokáig úgy festett a szülésnél az ikerpár egyik tagja halva születve fog a világra jönni.

A Ohio-ban élő pár ikreinek története 2016-ban kezdődött, amikor néhány nappal karácsony előtt megszülettek a kisbabák és habár első ránézésre makkegészségesnek tűntek, az ikerpár fiú tagja a születését követő időszakban az életéért küzdött. A kis Williamet szívrendellenességgel diagnosztizálták még a méhen belüli vizsgálatok során, így az orvosok és a szülők is fel voltak készülve akár a legrosszabbra is.

A kezdeti megpróbáltatásokon végig ment szülőket nagyon megviselték a történtek, és ezt a barátaik sem nézhették tétlenül, így gondoltak egyet és úgy döntöttek megpróbálják kicsit jobb kedvre deríteni a házaspárt. Az ajándék pedig nem volt más, mint egy családi fotózás, amely során végre megörökíthették azokat a felhőtlen és gyönyörű pillanatokat, amelyekre a kezdeteknél nem volt lehetőség.

Lindsey Brown a felkért fotós a karácsonyi tömeg ellenére is beszorította a szigorú beosztásába a fiatal szülőket: „Azonnal tudtam, hogy ezt meg kell tennem értük. Ki is tudna nyugodt szívvel egy ilyen megkeresésre nemet mondani?”

Az idő viszont nagyon sürgette a meglepetést leszervező Mandy Edwardsot is, hiszen sem a család, sem a barátok, de még az orvosok sem tudták, hogy mennyi ideje lehet hátra a kis Williamnak.

„Hihetetlen milyen tökéletesen néztek ki a picik” – mondta a fotós – „Alig voltak néhány kilósak, amikor fényképeztem őket, és a fotózás során a kis William mindvégig éberen reagált a fényekre, míg a testvére Reagan csak aludt és alig nyitotta ki a szemét. Annyira keserédes volt az egész, mert olyan idilli volt minden, senki sem tudta volna megmondani, hogy a kis Will-el valami baj van.”

Sajnálatos módon a fotózás után néhány nappal a kis Will elment közülünk, csupán 11 napot töltött a földön.

A szülők nyilatkozata szerint ez volt életük legszebb 11 napja, és az ekkor készült fényképek mindig emlékeztetni fogják őket erre a csodálatos időszakra.

Lindsey, a fotós is meghatódva emlékezett vissza a kisbabákra: „Az a tudat, hogy életük végéig visszanézhetik ezeket a fotókat, és egy napon megmutathatják őket Reagannek, amikor idősebb lesz, jobban megmelengeti a szívemet, mint ahogy az szavakba önthetném.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek