LélektárAz évszázad 13-ik teljes napfogyatkozása december 14-én szerencsét és a múlt karmájából...

Az évszázad 13-ik teljes napfogyatkozása december 14-én szerencsét és a múlt karmájából való felszabadulást hoz magával

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020. december 14-én, hétfőn, bekövetkezik az év utolsó napfogyatkozása, amely egyben az évszázad 13-ik teljes napfogyatkozása. A jelenség Európában sajnos nem lesz megfigyelhető, a déli féltekén, Chilében és Argentínában lesz látható teljes pompájában, míg Brazíliában, Bolíviában, Paraguayban, Uruguayban, Peruban és Ecuadorban és Afrika délnyugati részén részleges fogyatkozást látnak majd.

Napfogyatkozás és Újhold a Nyilasban: az év utolsó száz méterén mozgásba lendülünk

Annak ellenére, hogy nálunk nem lesz látható ez a napfogyatkozás, a jelenség hatását mi is érezni fogjuk. Azok a csillagjegyek, amelyeket a leginkább befolyásol ez a fogyatkozás a Nyilas, az Ikrek, a Bak, a Halak és a Rák, de a december 14-e körül születettek is fokozott hatásokra számíthatnak.

A napfogyatkozások, akárcsak az Újhold, új utakat nyithatnak meg előttünk. Ugyanakkor energiaportálok is, amelyek utat nyitnak az egyéni és a kollektív, egyetemes evolúció felé, emellett érzelmi újjászületést is jelentenek. Ahhoz, hogy sikeresen éljük meg a mostani napfogyatkozást a Nyilasban, rugalmasságra és nyitottságra lesz szükségünk, hiszen a gondolkodási rendszerek teljesen átalakulnak, új horizontok nyílnak meg a tudás terén. Követnünk kell az intuíciónkat, és örülnünk kell az életnek, lelkesedéssel, új életkedvvel és bölcsességgel kell fordulnunk a dolgokhoz.

A Mars hatására lendületre, merészségre és optimizmusra teszünk szert, így az akadályok ellenére is magabiztosan törekedünk álmaink elérésére. A Mars elegendő erőt és elszántságot ad nekünk ahhoz, hogy megbirkózzunk bármilyen akadállyal, halogatással vagy hátráltató körülménnyel.

Ugyanakkor a Merkúr is érezteti hatását, ami azt jelenti, hogy a másokkal való interakciónk, kommunikációnk, az esetleges rövidebb utak és üzleti tervek gyorsan kibontakozhatnak a következő időszakban. Ha nagyon kedvelsz valakit, de különböző okokból ezt eddig titokban tartottad, most itt az ideje, hogy felfedd az érzéseidet, hiszen ez most akár egy hosszú távú kapcsolatot is eredményezhet.

Mások kiemelt fontosságot tulajdonítanak saját egészségüknek, valamint családjuk, szeretteik egészségének, a gyógyulásra és a másokról való gondoskodásra összpontosítanak. A Merkúr ugyanakkor a Neptunusszal is kölcsönhatásba lép, és ez jóval kevésbé lesz kedvező: zavart és csalódást okozhat, ugyanakkor növeli a fertőzés kockázatát is, ezért vigyázz magadra és szeretteidre, és tarts be minden szükséges óvintézkedést a járvány idején.

Érvényesül továbbá a Szaturnusz hatása is, amely december 17-én kilép a Bak jegyéből, ahol az elmúlt két évben járt, és belép a Vízöntő jegyébe. Ez egy másik nagy esemény, amely nemcsak 2020 végét befolyásolja, de 2021-re nézve is megváltoztatja a gondolkodásmódunkat és a perspektívákat. Tehát erős energiákra számíthatunk a következő napokban, felgyorsulnak az események, kilépünk a készenléti állapotból, a várakozásból. Azok, akik eddig különböző körülmények miatt várakozni kényszerültek, most látni fogják, hogy a dolgok maguktól történni kezdenek, anélkül, hogy nekik különösebben meg kellene erőltetniük magukat. Jelentős előrehaladás várható a munka, a karrier, az egészség és a gyógyulás területén.

Másrészt ez a napfogyatkozás arra ösztönöz bennünket, hogy fogadjuk el a dolgokat úgy, ahogy vannak, adjuk fel a szélmalomharcot a múltunkkal, és próbáljunk meg inkább azon változtatni, amin tudunk, alkalmazkodva a jelenlegi viszonyokhoz és körülményekhez. Ez a napfogyatkozás a Nyilasban saját igazságunk kereséséről szól, arról, hogy miként teljesíthetjük legmélyebb álmainkat.

A Nyilas energiája segít felszabadulni, hogy meghozhassuk a saját magunk számára legjobb döntéseket, nem pedig azokat, amiket mások tartanak helyesnek. Ebben az időszakban előre nem látható dolgokra, váratlan változásokra számíthatunk, de ezekre nyitottsággal és rugalmassággal kell reagálnunk, nem akadályként, hanem az átalakulás és a fejlődés új lehetőségeiként kell tekintenünk rájuk.

A december 14-i napfogyatkozás emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire fontos megszabadulnunk a múlt elvárásaitól, a régi hiedelmektől és elavult gondolkodási rendszerektől. Még ha időnként személyes válságként is éljük meg ezt a kozmikus eseményt, ha úgy is érezzük, hogy nem látjuk a dolgok értelmét, és elveszítjük a hitünket, tudnunk kell, hogy ez most egy új életciklus kezdete lehet, amelynek során új utakat követhetünk az életben, hitelesebbek, őszintébbek lehetünk, és nagyobb összhangba kerülhetünk önmagunkkal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek