LélektárA téli napforduló éjszakáján megnyílik a Nagy Portál - készülj fel rá!

A téli napforduló éjszakáján megnyílik a Nagy Portál – készülj fel rá!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahogy egyre jobban benne vagyunk a decemberben, mindannyiunknak fel kell készülnünk, mert hamarosan megnyílik egy különleges portál. Ilyen portálok ugyan máskor is nyílnak meg időről időre, de e mögött most a szokásosnál erősebb energiák rejlenek.

A december 21-e két szempontból is fontos dátum – egyrészt ez a téli napforduló dátuma, másrészt a Jupiter-Szaturnusz együttállás, más néven a Nagy Együttállás csúcspontja. Ez a bolygóegyüttállás pedig olyan portált nyit meg, amely mindannyiunk számára biztosít egy kis változást. A portál nem marad sokáig nyitva, körülbelül egy-két hét után be is zárul, de mindenképpen érezni fogjuk a hatásait.

Hatására mindannyian kissé türelmetlenebbé válunk, de a jó értelemben. Kiállunk magunkért, és keményen megdolgozunk azért, hogy elérjük, amit szeretnénk. Ez mindenekelőtt az önkifejezésről szól, de összességében képesek leszünk másoknak is segíteni, amellett, hogy megtaláljuk önmagunkat.

A Jupiter-Szaturnusz együttállás a lehetőségek, a növekedés és a jó szerencse ideje. Az élet egy szakaszának végéhez értél, és úgy érzed, magasabb szintre kell lépned. Az eddigi teljesítményeiddel kapcsolatban a teljesség és az elégedettség érzése járhat át. Megtörténhet, hogy ráébredsz, már nem tudsz előlépni a jelenlegi karrieredben, vagy egyszerűen csak új kihívásra vágysz.

Különböző akadályok állhatnak a fejlődésed útjába, amiket le kell küzdened, vagy meg kell kerülnöd. De ha ügyesen terveztél, magánvállalkozásból élsz, vagy sok szabadságod van, akkor az életed meglévő struktúráin belül is növekedhetsz, fejlődhetsz. Bárhogy is legyen, áttörsz a határokon, vagy tágasabb határokon belül tudsz majd fejlődni.

Ez most a fokozott öntudatosság ideje, amikor rádöbbenhetsz, hogy nem vagy elégedett azzal, ahogy most mennek a dolgok az életedben. A túl sok felelősség, az unalmas munka, a fojtogató hagyományok és a szabályok, a túl kevés szabadidő, vagy a túlságosan sokat elváró főnök vagy partner most túlságosan megterhelő lehet. De az is lehet, hogy a saját félelmeid és gátlásaid tartanak vissza a boldogságtól és a sikertől. Ha ez így van, ez a bolygóállás akkora frusztrációt hozhat az életedbe, hogy a változás elkerülhetetlenné válik.

Még ha nem is érzed korlátozva magadat, akkor is nagyobb szabadságra és jólétre törekszel. A sorsszerű események, a szerencse vagy a szándékos cselekedetek lehetőséget teremtenek a személyes és szakmai növekedésre. Ez magában foglalhatja a felsőoktatást, a vallást, a spiritualitást, az utazást, egy új karriert vagy egy új kapcsolatot.

Ez megfelelő alkalom lehet arra, hogy pénzt kölcsönözz befektetésre, egy saját otthon megvásárlására vagy egy nagyobb felújításra. Ahhoz is kérhetsz anyagi támogatást, hogy elindítsd a saját vállalkozásodat.

A portál hatására ezek az energiák legalább a tízszeresükre növekednek. Ez azt jelenti, hogy keményen dolgozunk majd azért, hogy megvalósítsuk a terveinket, és olyan területekre koncentrálunk majd az életünkben, amelyeket egyébként elhanyagolnánk. Ez így talán túl soknak hangzik, de összességében nagy szükségünk van ezekre az energiákra.

Nincs mitől félned, azok a dolgok, amik most várnak rád, nagyon is előnyösek a számodra. Ahogy telik az idő, a helyzet egyre jobban felforrósodik, de jó értelemben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek