LélektárAz emberek is képesek másoktól energiát átvenni, épp úgy mint a növények

Az emberek is képesek másoktól energiát átvenni, épp úgy mint a növények

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Korszakalkotó felfedezést tettek a Bielefeld Egyetem biológusai, akik bebizonyították, hogy a növények képesek más növényeket alternatív energiaforrásként használni. A felfedezés a bioenergia jövőjére is nagy hatással lehet, hisz az emberek közötti interakciók során is energiát lehet nyerni egymásból. A kutatás során a Chlamydomonas reinhardtii zöld algát vizsgálták, amelyről kiderült, hogy nem csak fotoszintetizál, hanem alternatív energiaforrásként használ más növényeket is.

energia

A virágoknak fényre és vízre van szükségük ahhoz, hogy növekedjenek. Az emberek is a növényekhez hasonló módon, szivacsként szívják magukba az őket körülvevő környezetet.

„Ezért van az, hogy egyes emberek nem érzik jól magukat bizonyos helyzetekben, vagy olyan társaságban, ahol jelentős energia- és érzelemkavalkád van” – mondta dr. Olivia Bader-Lee pszichológus és energetikai gyógyító.

Hozzátette: ahogy az energiáról szóló kutatások egyre előrehaladottabbak lesznek, meg fogjuk látni, hogy a fenti felfedezés az emberi kapcsolatokban jelen lévő kölcsönhatások szintjén is érvényesnek fog bizonyulni. A szakember megjegyezte, az emberi szervezet nagyon hasonlatos a növényekhez, hisz energiára van szüksége a különböző érzelmi állapotok kezeléséhez, ami a sejteket is energizálhatja, és növelheti a kortizolt.

Bader-Lee szerint a bioenergia-mező folyamatos fejlődésben van, és a folyamatos kutatások be fogják bizonyítani azt, amit az energetikusok mindig is tudtak: az emberek egyszerű energiaátvitel segítségével, a növényekhez hasonlóan képesek meggyógyítani egymást.

Öt módszer, hogy megtisztítsuk a személyes terünket és megelőzzük az energialopást/energiavesztést:

Állj szilárdan: A spirituális énünk szemszögéből vizsgálva magunkat és a környezetünket azonnal megérezzük, ha valami mozgás támad az energetikai terünkben. Ha szilárdan állunk, akkor könnyedén ellenőrizni tudjuk más emberek szándékait, és ártó energiáit.

Igyekezzünk nem ellenállni: aminek ellenállunk, az egyre inkább ragaszkodik hozzánk. Ha kényelmetlenül érezzük magunkat egyes személyek körében, védekező mechanizmusként ne váltsunk ellenálló módba, mivel az blokkolja az idegen energiát a saját terünkben. Ezzel szemben próbáljunk nem ellenállni, képzeljük el, hogy a test tiszta és átlátszó, akár az üveg vagy a víz. Így, ha valaki negatív megjegyzésekkel illet, az anélkül halad át rajtad, hogy hatással lenne rád.

Birtokoljuk a saját auraterünket: ha nem vagyunk birtokában a saját auraterünknek, akkor azt idegen energiák befolyásolhatják. A tér nagyságát úgy lehet megállapítani, hogy kinyújtjuk a karunkat és egy kört írunk le magunk körül. A körön belül rész az auratér.

Végezzünk energetikai purifikációt: az aranyszínnek magas a vibrációja, és nagyban segít az idegen energia eltávolításában. Képzeljünk el a fejünk felett kb. 1 méter magasságban egy aranyzuhanyzót, ami elindítva aranyenergiát áramoltat az auránkon át a személyes terünkbe.

Nyerjük vissza a saját energiánkat: amikor a saját energiánk a saját terünkben van, akkor nem sok esélye van más energiának bejutni. Ám amikor más emberekre, projektekre fókuszálunk, szétszórjunk magunk körül az energiát. Képzeljünk el egy aranynapot a fejünk felett 1 méteres magasságban, ami az energiáját felénk sugározza, és azt mágnesként szívjuk magunkba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek