Napi LikeAz egész közönséget sokkolta ez a 88 éves hölgy, mikor színpadra lépett!...

Az egész közönséget sokkolta ez a 88 éves hölgy, mikor színpadra lépett! Nem fogod elhinni, amit látsz, ha elindítod a VIDEÓ-t!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tényleg nincsenek szavak az alábbi videó láttán. Ezt a 88 éves hölgyet bűn lenne idősnek nevezni, hiszen aki ennyi évesen így járja a swinget, az örök fiatal, lélekben mindenképp, legfeljebb a sejtjei felett járt el kissé az idő.

idos-holgy-tancol2

Itt a bizonyíték arra, hogy ha valamit igazán szeretünk, ha valami állandóan lázba hoz, felvillanyoz, akkor nincs olyan, hogy probléma, baj, stressz, legalábbis ezek a negatív érzések semmiképp nem állandósulnak életünkben, mivel ott van az a bizonyos dolog, ami életben tart, ami erőt ad, amitől boldogak vagyunk. És a videóban szereplő, fantasztikusan kinéző 88 éves hölgy esetében a tánc jelentett mindent. Mikor a színpadra lépett, vélhetően 50 évvel fiatalabb táncpartnerével, a közönség még nem sejtette, hogy mi fog kisülni ebből a produkcióból.

De mikor megtörténtek az első tánclépések, tudni lehetett, hogy ez az előadás fergeteges lesz. És az is lett, a közönség folyamatosan tapsolt, sikoltozott, a végén pedig állva ünnepelte a táncoslábú, piros sportcipőt viselő hölgyet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek