LélektárAz augusztus 16-i Újhold az Oroszlánban a nyár utolsó Újholdja - Hagyjuk,...

Az augusztus 16-i Újhold az Oroszlánban a nyár utolsó Újholdja – Hagyjuk, hogy az isteni fény vezessen az utunkon

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus 16-a már csak azért is fontos nap, mert ekkor érkezik az idei nyár utolsó Újholdja. Egy vibráló energiahullám ölel át bennünket, ami segít, hogy ragyoghassunk, és a leghitelesebb módon önmagunk lehessünk.

Bátorságot kapunk, hogy levessük az álarcokat, önmagunk legyünk, azon az úton járjunk, amit a sors nekünk szánt, beteljesítsük álmainkat, és olyan életünk lehessen, amilyenre már régóta vágyunk.

Augusztus 16-án megjelenik az évszak utolsó Újholdja a nyári égbolton. És ez még nem minden – az Univerzum csodálatos meglepetésekkel akar megajándékozni minket a nyár végén, ezért ez az Újhold az Oroszlán jegyében tűnik fel, ebben a hihetetlenül erős, bátor és energikus jegyben.

Bátorítást kapunk, hogy önmagunk legyünk, és fényesebben ragyogjunk, mint valaha. Ez sokunk számára igazi kihívás lehet, de a merész Oroszlán önbizalommal és szeretettel tölti el az égboltot, és óriási segítséget nyújt abban, hogy meghozzuk azokat a döntéseket, amelyektől korábban féltünk, és átalakítsuk nemcsak a jelenünket, hanem a jövőnket is.

Az Újhold jelentősége

A holdciklus az Újholddal kezdődik. Az Újhold erőteljes asztrológiai jelenség, amely akkor következik be, amikor a Hold közvetlenül a Nap és Föld között helyezkedik el, így az az oldala, amit a Nap megvilágít, nem látható, ezért sötét korongként érzékeljük.

Szimbolikusan az Újhold egy üres vásznat jelent, amelyre felfesthetjük mindazt, amit a jövőre vonatkozóan szeretnénk, emellett az új kezdetek idejét és a következő holdciklusra vonatkozó szándékok kitűzésének lehetőségét.

Az Oroszlán hihetetlen ereje az augusztus 16-i Újholdkor

Az Oroszlán az 5. asztrológiai jegy, amit a Nap ural, és olyan hihetetlen tulajdonságokat testesít meg, mint a szenvedély, az önbizalom és a kreativitás. A vibráló és színpadias természetéről ismert Oroszlán élvezi, hogy mindig a reflektorfényben van. A jegyet az önkifejezéssel, az egyéniséggel és a ragyogás iránti vággyal is jellemezhetjük.

Amikor az Újhold az Oroszlánban van, a fent említett tulajdonságok felerősödnek, és mindannyiunkat arra ösztönöznek, hogy elfogadjuk belső énünket, és megosszuk a világgal mindazokat az egyedi adottságainkat, amelyekkel rendelkezünk.

Az Újhold időszakában az Univerzum azt tanácsolja, hogy olyan tevékenységekkel foglalkozzunk, amelyek lángra lobbantják a szenvedélyünket – ez lehet művészet, tánc, írás vagy az önkifejezés bármely más formája, amely örömet szerez nekünk. Ez a megfelelő időszak arra, hogy az önbizalommal, az önszeretettel és a kétségek elengedésével foglalkozzunk, valamint a belső erővel való összekapcsolódás köré épülő szándékokat tűzzünk ki.

Az Oroszlánban lévő Újhold összecsap a Jupiterrel és az Uránusszal

Az Univerzum sok szempontból intenzív időszak elé állít bennünket. Az augusztus 16-i Újhold az Oroszlánban a Jupiterrel és az Uránusszal is összecsap, és ez extra szikrát ad minden hangulathoz és érzelemhez. A Jupiterrel való összecsapás a terjeszkedés érzését hozhatja el, és egyensúlyt teremthet a nagy víziók, a hihetetlen álmok és a gyakorlati lépések között.

Eközben az Uránusszal való összecsapás a kiszámíthatatlanság érzését keltheti, arra ösztönözve minket, hogy a kiszámíthatatlansággal szembenézve is fogadjuk el a változást, és legyünk hitelesek önmagunkkal szemben. Itt az ideje, hogy tegyünk egy lépést hátra, és engedjük az Univerzumnak, hogy megmutassa, merre kell mennünk, ugyanakkor elfogadjuk mindazt, ami velünk történik, és egyszerűen csak ússzunk az árral.

Az Újhold az Oroszlánban harmonikus trigont alkot a Chironnal és az Északi Csomóponttal

Még egy jó hír így a nyár végére, hogy az augusztus 16-i Újhold az Oroszlánban harmonikus trigont alkot a Chironnal és az Északi Csomóponttal, ami hihetetlen lehetőségeket kínál a lélek gyógyítására és a spirituális fejlődésre.

A Chiron jelenléte pozitívan hat ránk, és arra ösztönöz, hogy fogadjuk el sebeinket, és használjuk azokat az erő és a bölcsesség forrásaként. Elfogadjuk mindazt, ami történt, lezárjuk a régi fejezeteket, és tovább haladunk az utunkon, tanulunk a hibáinkból, és arra összpontosítunk, ami ezután következik, valamint a jelen pillanatra. Az Északi Csomópont elvezet bennünket a lélek ösvényére, lehetőséget adva arra, hogy igazodjunk valódi célunkhoz.

Itt az ideje, hogy teljes mértékben önmagunk legyünk, és engedjük, hogy a lelkünk fényesen ragyogjon, úgy, hogy mindenki tisztán láthassa.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek