LélektárAz angyalok üzenete 2018 Novemberére!

Az angyalok üzenete 2018 Novemberére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Idén novemberben mindent a hit, a meggyőződés, a mentális erő és kitartás fog meghatározni.

Az angyalok üzenete 2018 Novemberére!

Pénzügyi kihívásokkal fogunk szembenézni, befektetésekre lesz szükségünk, mert ezek nélkül nem tudunk fejlődni, előre haladni az életben. Megtörténhet, hogy elveszítjük az önuralmunkat, ami azért probléma, mert ezáltal az önbizalmunk is meginoghat.

Előfordulhatnak olyan nehézségek is, amikor az az illúziónk támad, hogy semmi sem úgy működik, ahogy azt elképzeltük. Ez azért lehet, mert mindig elhalasztunk bizonyos elintéznivaló dolgokat, és így azok felgyűlnek.

A hónap első harmada

Ebben az időszakban Újholdban lesz részünk, ezért fogalmazzuk meg, hogy mire vágyunk, mit szeretnék elérni. Mert az Univerzum csak úgy tud segíteni, ha ismeri a vágyainkat, az álmainkat. Tisztán, érthetően fogalmazzunk, próbáljunk minden elhalasztott munkát lezárni.

A félelmeinket helyettesítsük a szeretet erőivel, energiáival. Ha apró lépéseket is téve, haladjunk a kitűzött céljaink felé.

A hónap középső harmada

November 12-től egészen 21-ig azt fogjuk megtapasztalni, hogy semmi sem az, aminek látszik. Törekedjünk arra, hogy senki befolyása alá ne kerüljünk, tartsunk ki a céljaink mellett. Hangulatingadozásokra is számíthatunk, egyszer remek lesz a kedvünk, utána pedig a melankólia, a szomorúság csapdájába kerülhetünk.

Az érzelmeinket engedjük szabadjára, ne próbáljunk semmit sem magunkra erőltetni. Ne felejtsük el: a varázslat bennünk van, képesek leszünk elérni a céljainkat, mert az erő, a tudás lehetősége adva van.

A hónap utolsó harmada

November 22-től a hónap végéig sok erőt kapunk a barátainktól, családtagjainktól. Nem szabad hagynunk magunkat, hogy érzelmileg megzsaroljanak, álljunk ellen minden ehhez hasonló kísérletnek. Figyeljünk az angyalok üzeneteire, próbáljunk meg változtatni az életünkön, és szabaduljunk meg a múlt szorító emlékeitől.

Forrás: Delia Muresan/Fordította: Filantropikum.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek