LélektárAz Angyalok üzenete 2017 decemberében! - Hagyatkozz a megérzéseidre, és azt tedd,...

Az Angyalok üzenete 2017 decemberében! – Hagyatkozz a megérzéseidre, és azt tedd, amit a szíved súg

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A következőkben az Angyalok üzenetét összesen 4 orákulum kártya segítségével sikerült kideríteni, így most elsőként te olvashatod el, hogy milyen tanácsokkal szolgálnak ezek az égi, szent lények ez év utolsó hónapjában.

Az Angyalok üzenete 2017 decemberében! - Hagyatkozz a megérzéseidre, és azt tedd, amit a szíved súg

A 2017-es évet ugyan sérülékenyebben zárhatod, de emellett tisztábbnak, könnyebbnek fogod érezni magadat, akárcsak egy gyerek, aki éppel elindul felfedezni magának a világot. Ez a periódus arra jó, hogy a világot egy jobb, kedvesebb, békésebb hellyé tudd tenni. Ilyenkor képes vagy a spirituális, lelki fejlődésre, tudsz örülni az apró dolgoknak, és szívből jövő ajándékozásnak.

Kettős érzés keríthet hatalmába a következő hetekben, egyrészt nagyon sok sürgős elintéznivalód akad, másrészt pedig azt érzed a szívedben, hogy jó lenne türelmesebbnek lenni. Hagyatkozz a megérzéseidre, és azt tedd, amit a szíved súg, így minden nehézséget időben sikerül majd leküzdened. Jofiel arkangyal abban segít, hogy észrevedd az egyszerű, apró szépségeket az életben. Az év utolsó hónapjában rájössz arra, hogy melyek az értékeid, az erősségeid, és hogy tele vagy számtalan ötlettel, inspirációval.

A hónap első része

December 10-ig meg fogod látni, tapasztalni az igazságot. Átlátsz majd az embereken, az álarcokon. Megérted azt, hogy minden képességgel rendelkezel, ami a problémák megoldását illeti. Uriel arkangyal mindenben segíteni fog neked, utat mutat, főként akkor, mikor ismeretlen, netán veszélyes ösvényre lépsz. Ezekben a napokban körültekintően olvass el minden szerződést, annak minden részletét, mielőtt aláírnád a papírt. Ezekben a napokban érdemes kimenni a szabadban, és egy jót sétálni akkor is, ha nincs annyira jó idő. A friss levegő jót tesz az agyműködésnek, “kiszellőznek” a negatív gondolatok, és helyükbe pozitívak kerülnek be a fejedbe.

A hónap második része

December 11. és 24. között az emberi kapcsolataid mentén számíthatsz kihívásokra. Raguel arkangyal arra ösztönöz, hogy maradj tisztességes, őszinte mindenkivel, akivel csak kapcsolatba kerülsz. Ezentúl viszont meg kell tanulnod nemet mondani is. Törekedj arra, hogy mindent szívből csinálj, légy nyitott, barátságos, kedves önmagaddal, és másokkal szemben. Vigyél át egy tányér sütit a szomszédodhoz, és kellemesen beszélgessetek el. Erre minden embernek szüksége van.

A hónap utolsó része

December 24-től kezdve egészen a hónap utolsó napjáig, törekedj arra, hogy figyelj a belső lelki rezdüléseidre, és gondolj vissza az elmúlt 12 hónap történéseire. Készíts számadást, koncentrálj a pozitívumokra, és kérd Metatron arkangyal segítségét, hogy az új évben sikerüljön minden kihívást, nehézséget leküzdened. Ebben a periódusban a szokásosnál érzékenyebb lehetsz, könnyebben elsírhatod magad, vagy meghatódhatsz. De ne feledd, minden rendben van, csak törekedj a belső békéd megtalálására.

Forrás: Delia Muresan

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek