KuriózumAz alfa nők 10 páratlan vonása, amelyek igazán különlegessé teszik őket!

Az alfa nők 10 páratlan vonása, amelyek igazán különlegessé teszik őket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néhány nő kockázatos tervekkel, ámulatba ejtő magabiztossággal és páratlan egyenességgel éli az életét – nem csoda, hogy a közbeszédben mindezekért az „alfa nő” elnevezést nyerik meg maguknak.

Az alfa nők mindig pontosan tisztában vannak a saját értékeikkel, és olyan eltökéltség lapul bennük, amely még a leglehetetlenebb pillanatokban is tartja bennük a lelket.

Az alfa nők mindig pontosan tudják mi lesz a következő lépésük, és olyan eltökéltség lapul bennük, amely még a kétségesebb szituációkban is motiválja őket, mindaddig, amíg meg nem valósítják az álmaikat. És hogy még milyen vonások teszik különlegessé az alfa nőket..? Most ezeket vesszük sorba!

1. Nagyon komoly tiszteletet tanúsítanak önmaguk iránt

Sosem adják alább az elvárásaikat, a standardjaikat és a céljaikat, mert tudják, hogy mindenért keményen megküzdenek, és ezért meg is érdemlik az, ami jár. Az alfa nőket sosem láthatjuk egy olyan kapcsolatban ragadva, amiben nem érzik jól magukat, vagy sosem foglalnak el olyan pozíciókat, amellyel nem tudnak 100%-osan azonosulni. Mindezt azért, mert tudják mit érnek és azért cserébe mit akarnak az élettől.

2. Messziről elkerülik a mérgező embereket

Egy alfa nőt sosem kapsz pletykálkodáson, mert minden egyes napjukat egyenesen és őszintén élik. Óriási energiát fordítanak arra, hogy megválogassák a körülöttük lévő embereket, és általában olyanok társaságát keresik, akik hozzájuk hasonlóan a fejlődés útján szeretnének járni.

3. Jó adag öniróniával rendelkeznek

Tévhit, hogy az alfa nők karót nyelt, kimért hölgyek. Tudnak ők is szórakozni, nem is akárhogy! Remek humorérzékkel vannak megáldva és mindig nyitottak valami új és izgalmas dolog kipróbálására.

4. Nincs feltétlenül szükségük párra ahhoz, hogy teljes legyen az életük

Míg a legtöbb nő arra törekszik, hogy minél hamarabb rátaláljon a megfelelő társra, az alfa nők szingliként is képesek boldogak lenni. Sosem vágnának bele egy párkapcsolatba csak azért, hogy „legyen valaki mellettük”. Ők vagy teljes szenvedéllyel szeretnek, vagy sehogy – köztes állapot nincs.

5. 100%-ig önellátók

Nincs szükségük sem anyagi, sem érzelmi, sem semmilyen támogatásra vagy segítségre másoktól. Kemény erőfeszítéseik miatt minden szempontból képesek biztos hátteret teremteni maguknak, ez pedig egyenes út a teljes függetlenséghez, ami nem mellesleg a lételemük.

6. Mindig újabb és újabb célokat tűznek ki

Tisztában vannak azzal, hogy fejlődni csakis úgy lehet, ha mindig van valami, aki kitartásra sarkall. Hisznek abban, hogy többre hivatottak az életben és ehhez mérten mindent meg is tesznek, hogy a legjobbak közt tudhassák magukat.

7. Képesen az önmaguk elfogadására

Egy alfa nő nem csinál problémát abból, ha nem tökéletes a teste, vagy a haja, vagy a megjelenése. A belőlük áradó magabiztosság feledtet mindenféle arci vagy testi hiányosságot. És ami a legfontosabb: harmóniában vannak a testükkel!

8. Sosem veszik fel az áldozat szerepét

Kerüljenek bármilyen nehéz helyzetbe is, a büszkeségük sosem hagyná, hogy sajnáltassák magukat.

9. Mindig önmagukat teszik az első helyre

Lehet, hogy ez elsőre önzően hangzik, de semmi rossz nincs benne. Tisztában vannak vele, hogy az az ember, aki nem törődik kellőképpen magával, az nem várhatja el másoktól, hogy ők is jól bánjanak vele.

10. Kincsként kezelik a fejlődést és a tanulást

Ők aztán sosem mondanak nemet a tudásra és az új információkra. Nyitottak és befogadóak minden új tapasztalatra és azt is tudják, hogy a tudás az egyetlen olyan dolog, amit soha senki nem vehet el tőlük.

Egy alfa nőt megtartani nem könnyű, de az biztos, hogy akit választ, annak óriási szerencséje van, hiszen egy ilyen okos, jó kedélyű, egyenes és kitartó nőt, ritkán kap maga mellé az ember.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek