Minden egyes embert körbevesz egy bizonyos energetikai burok, melynek neve aura. Annak ellenére, hogy ez a burok a szemnek láthatatlan, különböző színekben pompázik, és ezek a színes rengeteg dolgot elárulhatnak az adott személy valódi énjéről.

Az aura kiválóan tükrözi szellemi és spirituális szintünket, ezért spirituális utunk, életünk során az auránk külső szélének színe folyamatosan változik, a tanultak alapján és tapasztaltak függvényében.

Minden szín néhány, jól meghatározott személyes tulajdonságra enged következtetni, amely lehet, hogy örökre a személyiségünk része marad, de az is lehet, hogy spirituális fejlődésünk révén elhagyjuk és másokat feszünk fel.

Vörös

A vöröses aurájú emberek nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az evilági dolgokra. Óriási időt és energiát szánnak arra, hogy mindig meg tudják élni a „most” pillanatát. Életükre elég zárt módon tekintenek, és mindig abban hisznek, amit a saját szemükkel látnak, illetve saját fülükkel hallanak.

Narancs

A narancsos színben tündöklő aura egy olyan emberre enged következtetni, aki sokkal könnyebben hajlandó kilépni a komfortzónájából, mint más emberek. Rendkívül vakmerőek, és szabadszájúak. Határaikat folyamatosan feszegetik, hiszen ez által érzik az, hogy „élnek”.

Sárga

A sárga aurájú emberek szabad lelkűek. Általában nagyon nyitottak a körülöttük lévő emberek irányába, sőt, úgy az egész világgal nagyon megértőek tudnak lenni. Ugyanakkor érzékenyek is, viszont szívesen segítenek másokon, és közben az életet sem felejtik el élvezni.

Világosbarna

A világosbarna aurájú emberek kicsit mások, mint a többiek. Ők inkább mindig logikai irányból közelítenek meg mindent, és nagyon jól palástolni tudják az érzelmeiket. Nagyon nehezen nyílnak meg, mivel félnek attól, hogy mások bántani fogják majd őket.

Zöld

A zöld aurájú egyének energikusak és ezt a lendületet másoknak is képesek továbbadni. Nagyon hasznos tanácsokkal szolgálnak mások számára, és kreativitásuk rendre segít nekik abban, hogy nagyot alkossanak.

Bíborvörös

A bíborvörös aurával rendelkezők nagyon ritka személyiségek. Olyan ügyek és problémák mögé is képesek odaállni, amelyek megosztóak, ám igen nagy horderejűek. Elveikért a végletekig képesek elmenni, és sokszor nehéz őket megérteni, hogy mit miért tesznek.

Kék

A kék aura gondoskodást és kedvességet takar. Olyan embereknek van kék aurájuk, akik számára mások segítése és ápolása örömet okoz. Rendkívül érzelmesek és a világért sem bántanának meg soha senkit.

Indigókék

Az indigókék aurájú emberek azért vannak a világon, hogy megmentsék azt. Nagyon tanultak spirituális szinten is, ezért ők igazi jótevőknek számítanak ezen a Földön. Küldetésüknek érzik, hogy változtassanak és fejlesszenek.

Lila

A lila aura vezető típusú embereknél jelenik meg. Olyan emberekről van szó, akik fontos pozícióban vannak és másokat is irányítanak. Erős határozott személyiségek, akik odacsapnak ha kell, viszont azt sem felejtik el, hogy honnan jöttek, és megpróbálják megőrizni alázatosságukat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.