HoroszkópAugusztus második felében ez a 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz!

Augusztus második felében ez a 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Augusztus utolsó két hete különleges meglepetéseket tartogat az alábbi csillagjegyek számára. Ha te is közéjük tartozol, úgy fogod érezni, hogy a tiéd az egész világ, hiszen minden eddigi álmod könnyen sikerülni fog!

Bika: végre elszakadsz a múlttól

Egy viszonylag nehéz időszak után most végre egy kicsit fellélegezhetsz, és élvezni fogod az Univerzum támogatását. Úgy tűnik, hogy kezdenek rendeződni a dolgaid, eltűnik az eddigi reményvesztettség, látni véled a fényt az alagút végén. Egy kicsit megnyugszol lelkileg, és egy kellemes boldogság köszönt rád.

Rájössz, hogy sokkal erősebb vagy, mint ahogy gondoltad magad. Képes vagy arra is, hogy a múltat a hátad mögött hagyd, levonod a tanulságot, és büszkén mész tovább. Hidd el, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, ne siettess semmit. Hagyd egy kicsit az állandó tervezést, inkább vigyázz a szívedre és a lelkedre.

Szűz: csodálatos két hét vár rád

Augusztus utolsó két hete igazán különleges lesz számodra. Próbálj meg egy kicsit több időt egyedül lenni, fedezd fel, hogy ki is vagy valójában, mire van szükséged ahhoz, hogy boldog legyél, figyelj oda az álmaidra, vágyaidra.

Készíts egy tervet a jövőre vonatkozóan, írd le, hogy mit szeretnél megvalósítani. Merj nagyot álmodni, és ne hidd azt, hogy úgysem érdemled meg a legjobbat. Élvezd az utazást, a tapasztalatokat, a meglepetéseket, ne csak a cél lebegjen a szemed előtt.

Bak: a problémák megoldódnak

A következő két hétben a figyelem a szakmai életedre irányul, olyan problémákat sikerül megoldanod, melyek az utóbbi időben valósággal felemésztettek. Bízz magadban, lépj ki a komfortzónádból, hallgasd meg a körülötted lévők tanácsait, de a komoly döntéseket jobb, ha az intuíciók alapján hozod meg inkább.

Fontold jól meg a lehetőségeket mielőtt komolyabb döntéseket hoznál! A hónap végén nagyon el fogsz csodálkozni, hiszen a dolgok a vártnál sokkal jobban alakulnak. Teljesen ledöbbensz, hogy mennyi kitartás és erő van benned, és rájössz, ha nagyon odateszed magad, akkor minden sikerülni fog.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek