LélektárAugusztus az 5. rezgés hónapja - Itt az ideje a nagy változásoknak

Augusztus az 5. rezgés hónapja – Itt az ideje a nagy változásoknak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az augusztus egy igen kaotikus és örült hónap lesz, viszont olyan energiákat hoz, amelyek nagy átalakulásokat vonnak maguk után. Numerológiai szempontból az 5. rezgés hónapjába léptünk.

Az amerikaiak szerint a legfontosabb idő a jelen pillanat, a “Most”-ban kell létrehozni azt a lendületet, amely felemel, bátorít, erőt ad, így sokkal kevesebbet foglalkozunk a visszahúzó erőkkel. Augusztus 5-én pénteken olyan energiák vesznek körül, amelyek lehetővé teszik a jelen pillanat maximális megélését.

Még ha úgy érezzük is, hogy kicsúszott a lábunk alól a talaj, túl sok érzelem kavarog bennünk, zaklatottak vagyunk és kapkodunk, próbáljunk egy kicsit megnyugodni. Az életünk most nagy átalakulásokon megy keresztül, azonban ne kívülről várjuk az átalakulást, inkább figyeljünk befelé!

Ott van mélyen legbelül, amin változtatnunk kell! Amit a világtól elvárunk, az a változás legyünk mi magunk!

Hol kell kezdenünk? Az élet azon területein, ahol konfliktusokba ütközünk, amivel elégedetlenek vagyunk. Ez legyen a kiindulópont. Tegyük fel magunknak a kérdést: Hogyan viselkedhetnék másképp ebben a helyzetben? Hogyan lephetnék meg másokat?

Ebben a hónapban akkor lehetünk igazán sikeresek, ha nem mondunk le a legnagyobb álmainkról, kitartóak vagyunk, és megpróbáljuk legalább saját magunk számára megfogalmazni azt, ha valami zavar.

Képzeljük el a beteljesedés pillanatát, indítsunk minden napot ezzel a motiváló képpel. Tegyük meg az első lépést, és meglátjuk, utána, mintha maguktól kezdenének alakulni a dolgok.

Kössük össze a kellemest a hasznossal, a munkán kívül ne feledkezzünk meg a játékról és a szórakozásról sem.

A támogató energiák most a mi oldalunkon állnak, bármit csináljunk is, sikerül kitörni a megszokott rutinból, és végre elindulhatunk a csúcs felé. Adjuk át magunk az új dolgoknak, tartsuk meg a lelkesedésünket, barátkozzunk, mosolyogjunk, vágassunk új frizurát, alakítsuk a stílusunkat úgy, hogy a lehető legjobban érezzük magunk a bőrünkben.

Az egyedülállók számára egy új szerelem van a láthatáron, de akik már hosszabb ideje párkapcsolatban élnek, azok is úgy fogják érezni magukat, mint a 20-as éveikben.

Kockázatok: hirtelen fellángolás, impulzivitás, ellenőrizetlen cselekedetek, melyek fájdalmas következményeket vagy frusztrációkat vonhatnak maguk után.

Lehetőségek: belső átalakulások jótékony külső hatással, hiedelmek, bevett szokások megváltozása, fokozott belső tűz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek