HoroszkópVihar előtti csend: ez vár rád augusztusban!

Vihar előtti csend: ez vár rád augusztusban!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Az augusztusi asztrális légkör azokra a nagy változásokra készít fel bennünket, amelyek tulajdonképpen csak ősszel fognak kiteljesedni. A magányos pillanatokban lesz időnk elgondolkodni azon, hogy milyen helyzeteket és kapcsolatokat vonzottunk mostanában az életünkbe.

Augusztus 4-én reggel a Merkúr megkezdi áthaladását a Szűz jegyébe, viszont nem marad ott sokáig, hiszen augusztus 26-án belép a Mérleg jegyébe. A Merkúr óriási sebességgel mozog ebben a hónapban, éppen ezért szó szerint fejfájást okozhat, mivel a megszokottnál gyorsabban kellene alkalmazkodnunk a változásokhoz.

Amikor a Mérleg a Szűz jegyében lesz, egy kicsit jobban letisztul a gondolkodásunk, így sikerül megoldanunk a régóta elhúzódó problémákat. A Mérlegben azonban számos nehézséggel kell szembenéznünk, elbizonytalanodunk az egyszerűnek tűnő hétköznapi döntéseket illetően is.

Gyakori lesz a kétértelműség, a kettősség, a döntések és cselekvések halogatása.

Ebben az évben már harmadszor lesz a Merkúr retrográd időszakban, ami most augusztus 4-én kezdődik el, és egészen október végéig tart. Előtérbe kerülnek a munkával, egészséggel, együttműködéssel, szocializációval kapcsolatos témák.

A Vénusz augusztus 11-ig a Rák jegyében van, ezután átmegy az Oroszlánba. A Rák jegyben a család, a szülőhely, a múlt gyermekeinkkel való kapcsolat kerül előtérbe, ebben az időszakban nagyon gondoskodó kedvünkben leszünk. Az Oroszlán jegyben viszont az uralkodási vágyra és az irányításra tevődik át a hangsúly.

Augusztus 12-én reggel a Telihold lesz a Vízöntő jegyben. Központi téma a pénz, az anyagi javak, a jövedelem, az örökség, a család lesz ebben az időszakban. Ezzel egy szakasz lezárul, és elkezdődik a jövőre való takarékoskodás.

A Mars augusztus 20-ig a Bika jegyében tartózkodik, majd átmegy az Ikrekbe. Agresszivitás, feszültség és felületes kommunikáció jellemzi ezt az időszakot. Gyorsan kell cselekedni, hiszen az Ikrek türelmetlensége, kettőssége nem teszi lehetővé, hogy következetesen és módszeresen mindent átgondoljunk.

A augusztus 23-ig a Nap az Oroszlán jegyében jár, utána viszont átlép a Szűzbe. Az Oroszlánban a Nap a lehető legfényesebben süt, a legmagasabb szintű energiájával áraszt el bennünket. Átlépve a Szűzbe arra sarkall, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk az egészségünk ápolására, és a hétköznapi ügyeink intézésére.

A hónap utolsó asztrális eseménye az Újhold lesz a Szűz jegyében augusztus 27-én. Az egészséggel és a munkával kapcsolatos energiák kerülnek előtérbe. Ajánlott egy kicsit óvatosnak lenni, hiszen nem minden az, aminek elsőre látszik.

Az augusztusi asztrális légkör összességében a pihenést, a feltöltődést kínálja számunkra, de lesznek olyan pillanatok is, amelyek arra késztetnek, hogy komolyan átgondoljuk ügyeinket, kapcsolatainkat. Megfontoltságra, tiszteletre, méltóságra és bátorságra lesz most szükségünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek