KuriózumAugusztus 30.: A Szűz Újhold elhozza a kívánt változásokat!

Augusztus 30.: A Szűz Újhold elhozza a kívánt változásokat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológusok szerint a Nap, a Hold, a bolygók és a csillagok körforgása igen erősen befolyásolja az életünket. A közelgő Újhold olyan energiákkal rendelkezik, melyek hatására most beindíthatjuk a tervezett változásokat, átalakíthatjuk az életünket.

Lehetőséged adódik arra, hogy elengedd a korlátaidat és félelmeidet, és végre egy szabadabb életet élj. Áprilist követően olyan energiák vettek körül minket, melyek hatására kisebb káosz uralkodhatott az életünkben, azonban most eljött a megfelelő pillanat arra, hogy újra összerakjuk a mozaikdarabkákat.

Egy sokkal összeszedettebb, harmonikusabb időszak vár ránk, csak ki kell használni a lehetőségeket. Most azok a dolgok is megtörténhetnek, amelyekről eddig csak álmodoztunk. Ez az újrakezdés időszaka lesz, ha eddig nem találtuk a helyünk, most végre minden rendeződni fog.

Ezt már olvastad? A hétvégi Újhold igen erőteljes hatással lesz minden csillagjegy életére!

Számos lehetőséget fogunk kapni az újrakezdésre, csupán nyitott szemmel kell járnunk.

Értékeljük át a dolgokat, amire már nincsen szükségünk, attól szabaduljunk meg, és fogjunk neki olyan dolgoknak, amelyek pozitív változást hoznak az életünkbe. Gondoljuk át az eddig történteket, mennyire hasonlít a mostani énünk arra, amilyen személyiségről januárban álmodtunk. Ha egyáltalán nem közelít a két kép egymáshoz, akkor itt az idő, hogy lépjünk, még nincs késő.

Fogjuk egy füzetet, és írjuk le, hogy mit szeretnénk elérni a közeljövőben, majd akárcsak egy naplóba, vezessük a gondolatainkat az elért eredményekkel kapcsolatban minden nap. Meditáljunk az adott témára, így sokkal könnyebben elérhetjük céljainkat.

Ezt már olvastad? Újhold a Szűz jegyében! 2019. augusztus 30. az új kezdet, amely mindig sok lehetőséget tartogat!

A meditáció vagy az ima segíteni fog abban, hogy a kívánt energiák a megfelelő helyre irányuljanak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek