LélektárA hétvégi Újhold igen erőteljes hatással lesz minden csillagjegy életére!

A hétvégi Újhold igen erőteljes hatással lesz minden csillagjegy életére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Újhold sokkal nagyobb befolyással lehet az életünkre, mint azt gondolnánk. Az augusztus 30-i Újhold sok ember életében hozza el a régóta várt változásokat. Ez a páratlan égi jelenség hatással lesz az előtted álló időszakra, légy a lehető legbefogadóbb pénteken!

A mostani Újholdra egyszerre lesz hatással a Merkúr, a Vénusz és a Mars is, bár kissé ellentétesnek tűnhetnek ezek a bolygók, összességében elmondható róluk, hogy ez a trió igen jól működik együtt.

Pozitív változásokat és sok lehetőséget kínál az Újhold, az biztos, hogy, amit most meg szeretnénk valósítani, az mindenképp sikerülni fog. Az Újhold utáni napokban azt fogod érezni, hogy sokkal nagyobb teret kell adnod saját vágyaid és érzéseid kifejezésének, amiket eddig nem mertél a nagyvilág előtt vállalni.

Az Újhold most nagyon sok új energiát hoz számodra, segítségedre lesz a kezdeményezésbe, viszont, ha nem használod fel célszerűen ezeket az energiákat, felhalmozódnak és gátakat okozhat benned. A Vénusz hatására felerősödik a szenvedélyes és a kreatív oldalad, sokkal türelmesebb és megértőbb leszel mindenkivel.

Most százszor meggondolod, hogy mit is akarsz mondani, nehogy valakit megbánts.

Ha fizikai aktivitásba szeretnél kezdeni, remek lehetőséged nyílik most erre, sportolj minél többet, hiszen ez az egészséges élet alapja. Az Újhold hatására sokkal magabiztosabb és kezdeményezőbb leszel, éppen ezért remek lehetőség nyílik arra, hogy új projektekbe kezdj bele.

A Vénusz kiegyensúlyozottá és harmonikussá varázsolja az amúgy aktív és új tervekkel teli napjaid.

Előtérbe kerül a szenvedélyes éned, most szabadon kifejezheted érzelmeidet, és előtérbe kerülnek azok a dolgok, amiket leginkább szeretsz az életben.

Szeptember egy nagyon pozitív hangulatban indul, add át magad ezeknek a felemelő, boldog és kiteljesedett érzéseknek, élvezz ki minden pillanatot. Ne hátrálj vissza az újdonságoktól, nyugodtan vágj bele új tevékenységekbe, most semmi sem áll a fejlődésed útjába.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek