KuriózumAz augusztus 22-i Kék hold arra ösztönöz, hogy adjunk még egy esélyt...

Az augusztus 22-i Kék hold arra ösztönöz, hogy adjunk még egy esélyt a szeretetnek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nemsokára újra megcsodálhatjuk a Teliholdat az égen, amely azt sugallja, hogy ne halogassuk többé a fontos döntések meghozatalát, és mindig tartsuk szem előtt, hogy a két legfontosabb dolog a világon a szeretet és a megértés.

Az augusztus 22. Telihold számos varázslatos pillanatot és hihetetlen energiákat tartogat, amely egyben egy új kezdet előjele is. A Hold hihetetlen hatással van az életünkre, a döntéseinkre, a jelenre és a jövőre is, éppen ezért jó lenne több figyelmet fordítani rá.

Az augusztus 22-i teliholdat “Kék holdnak” nevezik. Kétféle kék hold létezik: az év egy hónapjának második teliholdja, vagy a szezon négy teljes hónapjának harmadik teliholdja. A Hold színe alapjában véve természetesen nem kék.

Miért olyan különleges az augusztus 22-i Telihold?

Ez a Telihold több okból különleges: idén két teljes hónapot töltöttünk a Vízöntőben, máskor általában csak egyet. Az Univerzum energiái segítenek abban, hogy elengedjük a régit, és elfogadjuk az újat életünk különböző területein. Ez az időszak azt is hangsúlyozza, hogy a változás bárki számára lehetséges egy jobb jövő érdekében. Lehetőségünk van arra, hogy felszabadítsuk és helyreállítsuk az életünket, itt az ideje, hogy feladjuk a régi mintákat és újakat próbáljunk ki.

Néhány csillagjegy számára ez egy újabb esély arra, hogy átértékelje a kapcsolatait, és rájöjjön, hogy kivel kompatibilis és kivel nem. Mások számára ez egy jó időszak arra, hogy megtanuljanak jobban bízni önmagunkban.

A helyzettől függetlenül most minden eddiginél több energiát fektetünk be a kapcsolatainkba, egy kicsit másképp látjuk a dolgokat, és ez eredményezi a változást. Rá fogunk jönni, hogy a szeretet az, ami igazán számít, és ha ebben hiányt szenvedünk, akkor tegyünk meg mindent azért, hogy megtöltsük szívünket boldogsággal, és lelkünket békével.

A mindennapi életünkben olyan apró változások történnek, amelyek igen nagy hatást gyakorolnak a jövőnkre, próbáljunk meg sokkal türelmesebbnek lenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek