Asztrológiai szempontból erre kell számítani 2018 JÚNIUS hónapjában!

2018 június hónap asztrális légkörének jellemzője az erőteljes dinamizmus!

Asztrológiai szempontból erre kell számítani 2018 JÚNIUS hónapjában!

Június hónapja egy nagyon érdekes, dinamikus hónap, amely valahol a múlt és a jövő között helyezkedik el. Ebben az időszakban az elme nagyon aktív, a gondolatok sokasága egyre gyorsabban kavarog, ennél fogva a kommunikáció is intenzívebb, mint az előző hónapokban.

Nagyon sok asztrális esemény következik be, melyek rányomják majd bélyegüket a mindennapi életünkre, új utakat nyitva meg számunkra. Ehhez csak arra van szükség, hogy figyeljük a körülöttünk lévő jelekre, határozzuk meg hosszú távon céljainkat és dolgozzunk ezek érdekében.

A Merkúr, mely a gondolkodás és a napi kommunikáció bolygója, boldogan sétál az Ikrek jegyében június 13-ig, minekután átlép a titokzatos Rák jegyébe 29-ig, majd végül kipihenten és elégedetten a szerény és hallgatag Oroszlán jegyébe kerül, megvilágítva elménket és lelkünket.

A hónap 13-ik napján megjelenik az újhold, amely a munkánkkal és egészségünkkel kapcsolatos terveink új szakaszának kezdetét jelzi. Valószínűleg, ettől a pillanattól kezdve sok heves vitára kerül majd sor a munkával és egészségünkkel kapcsolatban. Át kell értékelnünk mindkettővel kapcsolatosan az eddigi meglátásainkat egy új spirituális és morális értékrend követésével.

Június 14-től, a Vénusz belép az Oroszlán jegyébe, mely erősíti bennünk a vágyat a ragyogásra, a kényelemre valamint a dominanciára. Június második felében sok jó pillanatban lesz részünk, melyek előtérbe helyezik értékeinket, véleményünket, ezáltal szebbé varázsolva bennünket és környezetünket.

Június 21-én, a nyári napforduló kapcsán újra hangsúlyt kap a munka, az egészség, a gyerekek, a fiatal generáció és az ők problémái. Az e hónap szülötteit a nagyfokú aktivitás jellemzi majd. Energetikai szempontból az egész hónapra a fokozott dinamizmus lesz jellemző. Érezni lehet, hogy valami van a levegőben, melyre azonban hat hónapot kell várnunk türelmesen.

Lesznek napok, (2, 4, 5, 7, 12 – 14, 21, 22, 26 – 29.) melyeket alacsony energia színt jellemez majd, ilyenkor ajánlatos lesz elkerülni a konfliktusokat, helyette inkább a napi rutinra összpontosítsunk!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Top