LélektárAsztrológiai szempontból erre kell számítani 2018 JÚNIUS hónapjában!

Asztrológiai szempontból erre kell számítani 2018 JÚNIUS hónapjában!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2018 június hónap asztrális légkörének jellemzője az erőteljes dinamizmus!

Asztrológiai szempontból erre kell számítani 2018 JÚNIUS hónapjában!

Június hónapja egy nagyon érdekes, dinamikus hónap, amely valahol a múlt és a jövő között helyezkedik el. Ebben az időszakban az elme nagyon aktív, a gondolatok sokasága egyre gyorsabban kavarog, ennél fogva a kommunikáció is intenzívebb, mint az előző hónapokban.

Nagyon sok asztrális esemény következik be, melyek rányomják majd bélyegüket a mindennapi életünkre, új utakat nyitva meg számunkra. Ehhez csak arra van szükség, hogy figyeljük a körülöttünk lévő jelekre, határozzuk meg hosszú távon céljainkat és dolgozzunk ezek érdekében.

A Merkúr, mely a gondolkodás és a napi kommunikáció bolygója, boldogan sétál az Ikrek jegyében június 13-ig, minekután átlép a titokzatos Rák jegyébe 29-ig, majd végül kipihenten és elégedetten a szerény és hallgatag Oroszlán jegyébe kerül, megvilágítva elménket és lelkünket.

A hónap 13-ik napján megjelenik az újhold, amely a munkánkkal és egészségünkkel kapcsolatos terveink új szakaszának kezdetét jelzi. Valószínűleg, ettől a pillanattól kezdve sok heves vitára kerül majd sor a munkával és egészségünkkel kapcsolatban. Át kell értékelnünk mindkettővel kapcsolatosan az eddigi meglátásainkat egy új spirituális és morális értékrend követésével.

Június 14-től, a Vénusz belép az Oroszlán jegyébe, mely erősíti bennünk a vágyat a ragyogásra, a kényelemre valamint a dominanciára. Június második felében sok jó pillanatban lesz részünk, melyek előtérbe helyezik értékeinket, véleményünket, ezáltal szebbé varázsolva bennünket és környezetünket.

Június 21-én, a nyári napforduló kapcsán újra hangsúlyt kap a munka, az egészség, a gyerekek, a fiatal generáció és az ők problémái. Az e hónap szülötteit a nagyfokú aktivitás jellemzi majd. Energetikai szempontból az egész hónapra a fokozott dinamizmus lesz jellemző. Érezni lehet, hogy valami van a levegőben, melyre azonban hat hónapot kell várnunk türelmesen.

Lesznek napok, (2, 4, 5, 7, 12 – 14, 21, 22, 26 – 29.) melyeket alacsony energia színt jellemez majd, ilyenkor ajánlatos lesz elkerülni a konfliktusokat, helyette inkább a napi rutinra összpontosítsunk!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek