LélektárAsztrológiai események márciusban: Telihold a Szűzben és Újhold Kosban

Asztrológiai események márciusban: Telihold a Szűzben és Újhold Kosban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Márciusban két fontos asztrológiai esemény várható: Telihold a Szűzben és Újhold Kosban.

Két ilyen erőteljes holdállás esetén, ami tele van pozitív energiákkal, itt az ideje, hogy az igazán fontos dologra összpontosítsunk – a saját boldogságunkra.

Telihold a Szűzben

Ekkor kerül rá sor: március 9.

Az Univerzum tanácsa: Felejtsd el a múltat, és összpontosíts a jelenre.

Mivel az egyik legproduktívabb jegy a horoszkópban, a Szűz sok energiát hoz magával, hogy folytathassuk azokat a tevékenységeket, amelyeknek nekifogtunk. Itt az ideje, hogy feladjunk mindent, ami a múlthoz köt, hogy megszabaduljunk a fájdalomtól, és azokra a dolgokra összpontosítsunk, amelyek most történnek az életünkben.

Minden cselekedetünket aprólékosság jellemzi, nem csak a szakmai életünkben leszünk rendszerezettebbek, de a magánéletünket is jobban megszervezzük. Végre időt szánunk arra, hogy rendet tegyünk az érzéseink és a gondolataink között. Elfogadjuk az érzéseinket, és megpróbálunk azok értelmében cselekedni.

Függetlenül attól, hogy milyen helyzetbe kerülünk, optimisták maradunk, és folytathatjuk az életünket. Azonban a lelkünk védelme érdekében fontos, hogy tartózkodjunk a toxikus emberektől, és megpróbáljuk megteremteni az egészséges határokat.

Újhold a Kosban

Ekkor kerül rá sor: március 24.

Az Univerzum tanácsa: Ne félj az új kezdettől. Élvezd az életet, és élj úgy, mintha ez lenne az utolsó napod a Földön.

Március 24-én felkel az Újhold a Kosban, ebben az erős és makacs állatövi jegyben, amely kirobbanó energiájáról ismert. A Kos arra ösztönöz bennünket, hogy legyünk kalandosabbak, élvezzük az életet, és legyünk szabadok.

Ugyanakkor most új kezdeteknek is örülhetünk. A csillagok azt tanácsolják, hogy használjuk ki a körülöttünk lévő pozitív energiákat, és összpontosítsunk azokra a dolgokra, amelyek boldoggá tesznek – találjunk új hobbikat, amelyek ellazítanak, és mosolyt csalnak az arcunkra.

A Kos energiája néha impulzív, türelmetlen és vakmerő lehet, ezért meg kell tanulnunk lépést tartani. Ha produktív dolgokkal foglalkozunk, ez az energia nem zavar túlságosan össze.

A magánéletünkben lehetőségünk lesz felismerni a saját belső erőnket, amely a helyes út felé terel bennünket. Erősebbek, magabiztosabbak leszünk, és könnyebben tudunk beszélni az érzéseinkről.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek