2020 áprilisa asztrológiai szempontból tele lesz kihívásokkal, meglepetésekkel, és jót is, de kellemetlen dolgokat is fog tartogatni számunkra.

Olvasd el a csillagjegyednek megfelelő üzeneteket és fogadd meg a tanácsokat, ha úgy érzed.

Kos

Áprilisban új út nyílik meg előtted, tele új lehetőségekkel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Kihívásokkal is szembe kell nézned, és ez alapján derül ki, hogy mennyire vagy határozott, és eltökélt a céljaid iránt. Ha nehézségbe ütközöl ne aggódj, mert tele vagy energiával, erővel, és a családod is segíteni fog, hogy minden ütemterv szerint alakuljon.

Bika

Áprilisban számos régi seb, sérelem begyógyulhat, ami azért remek hír, mert ezáltal sokkal több energiád marad azokra a dolgokra, amiket igazán szeretsz csinálni. Figyelj oda a családodra, beszélgess sokat a barátaiddal, és tanulj meg te is figyelni másokra. Ami az álmaidat illeti, közelebb kerülsz azok megvalósításához, mint eddig bármikor. Légy kitartó.

Ikrek

Számodra a szeszélyes áprilisi hónap váratlan meglepetéseket tartogathat, és egy kissé ki is zökkenthet az egyensúlyállapotodból, de nem szabad pánikba esned. Idővel minden visszaáll a normális kerékvágásba, de, hogy milyen gyorsan történik meg mindez, az nagyban függhet a kreativitásodtól is. A párkapcsolatodban most komolyra fordulhatnak a dolgok, ha meg szingli vagy, akkor vigyázz, hogy kivel alakítasz ki romantikus kapcsolatot.

Rák

Zsúfolt hónapra kell számítanod áprilisban, és a sok munka még felelősséggel is jár, ezért figyelmesnek és elővigyázatosnak kell lenned. De igyekezz legyőzni az idegességedet, a szorongásodat, és összpontosíts a pozitív dolgokra, mert ezáltal könnyebben helyt tudsz állni a kritikusabb időszakokban is. Tartsd a kapcsolatot az idős rokonokkal, szülőkkel, nagyszülőkkel, ez benned is tartani fogja a lelket. Légy hálás.

Oroszlán

Ha eddig nem voltál megelégedve a munkahelyeddel, akkor áprilisban lehetőséged lesz arra, hogy új dolgokkal ismerkedj meg, és akár teljesen átképezd magad egy másik szakterületre. Légy kreatív, nyitott, innovatív, és szervezd újra az életed. Jótanács: maradj higgadt, és azért ne nyomd el azokat a belső hangokat, amelyek a szívedből szólnak hozzád. A rendszeres sportról se feledkezz meg.

Szűz

Áprilisban a hangsúly elsősorban a pénzügyeidre és a szervezői képességedre fog esni. A hónap első felében meg az anyagi helyzetedet kell rendezned, nézd meg, hogy hogyan tudod megtalálni az egyensúlyt a kiadások és a költekezés között. A hónap második felétől kezdve viszont a családban felmerülő kisebb-nagyobb problémákra kell megoldást keresned, ami nem lesz egyszerű, de azért meg tudod csinálni. A humorról ne feledkezz meg.

Mérleg

Áprilisban a házasságod, párkapcsolatod kerül a figyelem középpontjában, ezért fontos, hogy odafigyelj a magad és a párod igényeire, mert csak akkor tudsz megoldani egy problémát, ha ismered annak okát. A munkahelyi dolgaidat könnyedén intézheted online, viszont kommunikálj tisztelettudóan a kollégáiddal. Ha párkapcsolati problémákkal küzdesz, akkor április 8-a lehet az a nap, amikor sikerül megtalálnod a megoldást a felmerülő gondokra.

Skorpió

A lelki utazásokról fog szólni a Skorpiók számára az áprilisi hónap. Készülj fel a belső utazásra, pakold össze a képzeletbeli bőröndödet, vidd magaddal a pozitív szemléletedet, az életenergiádat, az optimizmusodat. Öleld át a lelkedben lévő kicsi énedet, azt a gyereket, aki valaha voltál. A kreatív energiáid leginkább április 15-én fogják elérni a tetőpontot, örülj ennek.

Nyilas

Lehet, hogy a hónap első fele nehezebben fog beindulni, de ne aggódj, mert a hónap közepe táján úgy érzelmileg, mint anyagilag javulni fog a helyzet. A családod mindenben támogatni fog, ami biztonságérzettel tölt el, de ha van párod, akkor is szerencsésnek érezheted magad, mert ő az az ember, akire mindig számíthatsz. Ne feledkezz meg áprilisban sem a szenvedélyedről, az álmaidról, mert ezek tartják benned az életerőt.

Bak

A hónap első felében egy férfi/nő keltheti fel a figyelmedet, aki heves érzelmeket vált ki belőled. A csillagok azt tanácsolják számodra, hogy ne kapkodj, hanem jól fontold meg, hogy kit engedsz be a szívedbe. Ami a családi életedet illeti, igyekezz javítani a kapcsolatodat a gyerekeiddel, ha még fiatal vagy, akkor a szüleiddel, az idősebb generáció képviselőivel. Az őszinteségedről ne feledkezz meg!

Vízöntő

Március végén felborulhat a szakmai életed, akár a munkahelyed is megszűnhet, de nyugalom, áprilisban a dolgaid nagyobb része elsimul, és ismét visszatér az életerőd, legyen szó pszichés vagy fizikai energiáról. Koncentrálj a sebeid begyógyítására, ismerd fel a hibáidat, mert csak úgy kezdhetsz új életet, ha tudod, hogy korábban mit rontottál el, és így mit nem szabad újra ugyanúgy tenned.

Halak

Összességében jó lesz számodra az idei április, de azért a családi veszekedésekből, és az ezzel járó stresszből nem maradsz ki. Törekedj arra, hogy minden téren megőrizd a nyugalmadat. Bánj óvatosan a pénzzel, inkább tartalékolj a nehezebb időkre. Fordíts kellő figyelmet a tested, lelked ápolására, légy innovatív, kreatív, de az elméd frissen tartásáról se feledkezz meg.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.