LélektárÁprilis 1-jén a Merkúr retrográd mozgásban lesz! Sötét felhők borítják be az...

Április 1-jén a Merkúr retrográd mozgásban lesz! Sötét felhők borítják be az eget, de erősnek kell maradnunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Április első napján a Merkúr retrográd mozgásba lép, így igen intenzíven indul a hónap. Olyan leckéket hoz magával, amelyeket most meg kell tanulnunk, és soha nem felejtünk el. Fontos lépést teszünk, amely közelebb visz a célunkhoz. Ha gyengének is érezzük magunkat, az erő ott van a lelkünkben, csak meg kell találnunk.

A retrográd mozgásban lévő Merkúr zavartsággal, kommunikációs nehézségekkel, valamint a múlt dolgaira való visszatekintéssel és elmélkedéssel jár együtt. Kedvező időszaknak tekintik az átgondolásra, az újraértékelésre és a megoldatlan kérdések megoldására.

Az emberek hajlamosabbak arra, hogy felülvizsgálják és újraértékeljék döntéseiket, kifejezzék az eddig ki nem mondott gondolataikat és érzéseiket, és tisztázzák szándékaikat.

Fontos, hogy tisztában legyünk a retrográd mozgásban lévő Merkúr befolyásával, maradjunk türelmesek és óvatosak, miközben átgondoljuk és újrakonfiguráljuk a dolgokat.

Április elsején a retrográd mozgásban lévő Merkúr belép a Kosba, túlzott izgatottságot és impulzivitást hozva magával.

Ebben az időszakban kommunikációs nehézségekkel, késéssel, döntéshozatali nehézségekkel szembesülhetünk. Tisztázzuk le magunkban a céljainkat, gondoljuk át a dolgokat, és állítsuk fel a fontossági sorrendet.

5 alapvető lecke, amit megtanulhatunk a retrográd mozgásban lévő Merkúrtól!

1. Türelem és alkalmazkodóképesség

Az egyik legfontosabb lecke, amit meg kell tanulnunk, a türelem, valamint a gyors változásokhoz és a váratlan késésekhez való alkalmazkodás képessége. Ez idő alatt a dolgok kiszámíthatatlanabbak és frusztrálóbbak lehetnek, a türelem értékes erény lesz.

2. Az impulzivitás kezelése

A Kos az impulzivitásáról ismert, a retrográd mozgásban lévő Merkúr hatására pedig ez csak még inkább felerősödhet. Ideje megtanulni kezelni az impulzusokat, és gondolkodni, mielőtt cselekszünk, így sok bajt elkerülhetünk, és megalapozottabb döntéseket hozhatunk.

3. Világos és tudatos kommunikáció

Ebben az időszakban nehezebbé válhat a kommunikáció, hajlamosabbak lehetünk a félreértésekre. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogyan fejezzük ki magunkat, és gondoskodjunk arról, hogy világosak és következetesek legyünk, elkerülve a feltételezéseket és a félreértelmezéseket.

4. Rugalmasság a tervezésben

A retrográd mozgásban lévő Merkúr hatására a terveink nem úgy alakulnak, ahogy elképzeltük, a kulcsszó most a rugalmasság lesz. Ha nyitottak vagyunk a tervek megváltoztatására és kiigazításra, jobban tudjuk kezelni az esetlegesen felmerülő váratlan meglepetéseket.

5. Reflexió és önismeret

A retrográd mozgásban lévő Merkúr mindig jó időszak az elmélkedésre és az önvizsgálatra, a Kosban pedig egyedülálló lehetőséget kapunk arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat, megvizsgáljuk impulzusainkat és reakcióinkat.

Ha ezt az időszakot önreflexióra és személyes fejlődésre használjuk fel, sokat tanulhatunk magunkról és arról, hogyan kezeljük a stresszt és a kihívásokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek