KuriózumAnyukák figyelem: Így vajúdik egy férfi!

Anyukák figyelem: Így vajúdik egy férfi!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mi történne ha egy férfinak kellene átélni a szülés során jelentkező vajúdási fájdalmakat? Úgy tűnik hogy a természet nem hiába óvta meg a férfiakat ettől a nemes tehertől, ugyanis ismert, hogy az Ők fájdalomküszöbe eltér a nőkétől és lényegesen alacsonyabb.

vajudo-pasi
Fotó: YouTube

Ez azt jelenti, hogy ha ugyanolyan minőségű és erősségű fajdalom inger ér egy nőt és egy férfit, akkor a férfiak sokkal hamarabb éreznek fájdalmat a testükben, intenzívebben élik meg és kevesebb ideig tolerálják, mint a nők. Sok szakember számára mai napig is kétséges, hogy ott-e a helye a férfinak a szülőszobában vagy sem. Jelenléte segíti vagy hátráltatja a vajúdó párját.

Egy biztos, volt már egy két látványos ájulás az apukák részéről szülés alatt :-). Egy kísérlet azt hivatott felmerni hogy hogyan viselkedne egy férfi a szülőszobában, de nem mint passzív résztvevő, hanem mint aktívan vajúdó személy. A szülés során fellépő összehúzódásokat és a fájdalmat a hasfalra rögzített elektródákkal váltottak ki. Természetesen a kísérleten az anyukák is jelen voltak, hogy bátorítsák párjukat. És hogy mi lett az eredmény, azt itt láthatjátok :-).

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek