BlogAnyának lenni a legáldásosabb szerep a világon!

Anyának lenni a legáldásosabb szerep a világon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Anyának lenni a legjobb dolog a világon. Egyszerűen nincs magyarázat erre és nem is helyettesíthető semmivel sem az érzés és az élmény.

Talán az egyik legmeghatározóbb vetülete az a feltétel nélküli szeretet megtapasztalása, hiszen az anya és a gyerek között olyan kapcsolódás alakul ki, amely semmi mással nem összehasonlítható. Ezt az érzést egyszerűen nem lehet szavakba önteni, meg kell élni ahhoz, hogy az ember rájöhessen mekkora dologról van szó.

Édesanyaként szinte minden pillanatot meg kell ragadni, hiszen a legszebb időszak, a gyerekkor, olyan gyorsan elszáll, hogy egyszer csak már azt vesszük észre, hogy a kisgyermekből kamasz lett, majd fiatal felnőtt, aki a saját álmait próbálja meg valóra váltani – írja a Onejive.com.

Édesanyaként azt is megtapasztalhatod, hogy hogyan tud egy apró kicsi személy hirtelen az életed elsőrendű értelmévé válni, hogyan inspirál oly könnyedén ez az apró élet arra, hogy egy sokkal jobb ember legyél.

Természetesen az anyaság sem fenékig tejfel, hiszen nehéz. Nehéz anyának lenni, de kétségtelen, hogy az egyik legáldásosabb teher, amit egy nő valaha is viselni tud. A gyereket iránt érzett szereteted és elköteleződésed szinte mindent felülír, minden határt lebont és mindenhez erőt és kitartást biztosít.

Egy kisgyerek mellett eltörpülnek a mindennapok gondjai és már nem számít, hogy a munkában mennyi stressz ér, nem számít, hogy milyen tárgyakat birtokolsz, csupán arra tudsz fókuszálni, hogy az a kis élet tőled származik.

Anyának lenni azt is jelenti, hogy újra egy kisgyerek szemével kémlelheted a nagyvilágot, hiszen kicsi korában újra élheted vele akár a saját gyerekkori emlékeidet is: közös fagyizás, közös mókázás a játszótéren stb.

Ha te is édesanya vagy, vagy éppen azon próbálkozol, hogy azzá válhass, ne torpanj meg, hiszen ennél különlegesebb élményt semmi más nem tud nyújtani. Élj meg velük minden pillanatot, és szívd magadba ebből a különleges kötelékből származó energiákat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek