UtazásÁmulatba ejtő hotelek

Ámulatba ejtő hotelek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezeket a hoteleket nézve csak az jutott eszembe, hogy ha lúd, akkor már legyen kövér.

Ha szállodát építünk, az aztán legyen különleges (és azt hiszem enyhén fejeztem ki magam). A megszállás ezekben a lakosztályokban ugyan nem olcsó, de nem mindenki mondhatja el magáról, hogy jó pénzért luxus barlangban aludt egy éjszakát…

Atomium

Az 1958-as világkiállítás egyik jelképe volt az az atommodell, melynek részei azóta más-más funkcióval rendelkeznek. Egyik eleme például akkoriban a kiállítás egyik központi csarnokaként szolgált, mára pedig többnyire iskolások számára nyújt szállást a gömb. Egyik oldalon nyitott gömbökben aludva, reggeli programként a kiállítást megtekintve nem is ígérkezhet rossz programnak.

Barlangok

A Törökországban található sziklavájatokat az V.-VI. században készítették, és közel sem jómódú utazók szállásolására szánták. Jelenleg 5 csillagos hotelként működnek, amihez természetesen rengeteg átalakítást kellett eszközölni, de a végeredmény nem csak hangulatos, hanem egyenesen luxus is.

Buborék szoba

Az Attrap Reves egy franciaországi különleges minihotel, mely ugyan kevésbé szolgálja a nászutak fantáziáját, a természet közelsége talán kárpótolni tud az elmaradott élményekért cserébe. Különlegességét nem is annyira a luxus jelenti, hanem inkább a szobák falai, ugyanis ez teljesen átlátszó. Elalvás előtt kedvünkre szemlélhetjük az égbolton elénk tárulkozó ezernyi csillagot.

Hordó szálló

Ki mondta, hogy hordóban csak a jó bor pihenhet? Egy holland hoteltulajdonos meglátta a lehetőséget a 14.500 literes hordókban, amiket valaha ugyan borászatra használtak, mára már elévültek. Felújítva ugyanakkor, termetes belső terüket tekintve, kiválóan alkalmasak egy-egy különleges magánlakosztály kialakítására. Luxusnak koránt sem luxus, de a kalandos természetűek mit kívánhatnak jobbat, mint boroshordóban szunyálni az egész napos nézelődés után?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek