Napi LikeAmit ez a férfi egy kanál és kevés karamell segítségével csinál, az...

Amit ez a férfi egy kanál és kevés karamell segítségével csinál, az valami csoda – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Úgy gondoltad, hogy már semmilyen nagyobb meglepetés nem érhet a képzőművészeti alkotások terén? Ezek szerint eddig elkerülte a figyelmed az a tajvani utcaművész, aki munkáival teljesen ámulatba ejti a járókelőket.

karamel

Hogy miért? Amellett ugyanis, hogy munkája rendkívül aprólékos, és látványos, az általa használt alapanyag jó ízűen elfogyasztható, és nagyon édes. A művész ugyanis karamellízalt cukrot használ, és egy kanál segítségével hoz létre káprázatos alkotásokat.

Az alábbi videón egy sárkányt rajzol le karamellel. Az egész folyamat leginkább ahhoz hasonlít, amikor mézet veszünk ki kanállal egy bödönből, és ha nem gyakorlott mozdulatokkal hajtjuk végre a műveletet, akkor mindenfelé szétfolyik. A művész hatalmas gyakorlattal és tehetséggel rendelkezik, ugyanis néhány mozdulat után már szó szerint kirajzolódik az elképzelése, hisz egy sárkány körvonalai válnak láthatóvá.

Miután majdnem teljesen elkészült a sárkány, a férfi egy bambuszpálcát helyez rá, amit szintén egy kevés karamellel rögzít. Néhány pillanat után megszilárdul az alkotás, amit egy spatulával óvatosan felemel, és máris kész a csoda, amit főleg gyerekek fogyasztanak szívesen, de akár meg is őrizhetik, hisz nem mindennapi alkotásról van szó.

Az alábbiakban videón is megnézhetitek a mestert alkotás közben.

https://www.youtube.com/watch?v=4D8bC5hI9A0

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek