KuriózumAmit először megpillantasz a képen, elárulja milyen rejtett személyiségjegyekkel rendelkezel!

Amit először megpillantasz a képen, elárulja milyen rejtett személyiségjegyekkel rendelkezel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az emberi elme valami olyan rendkívüli csoda, amely semmi máshoz nem hasonlítható. Az emberi észlelés megannyi formát ölthet, hiszen látunk, hallunk, érezzük az illatokat, ízeket, fizikai hatásokat, mégis minden egyes embernél más és már lehet maga az érzékelés.

Ennek hátterében pedig nem más áll, mint a tudatalattink – állítják a szakértők. A tudatalattinkban felhalmozott információ óriási mértékben befolyásolja azt, hogy miként érzékelünk egyes dolgokat a világban. Nem könnyű meghatározni, hogy pontosan hogyan is működik ez a folyamat, hiszen már magát a tudatalattit is sok kérdőjel övezi. Mégis talán ezzel magyarázható meg a legjobban az, hogy egy adott dolgot, helyzetet miért lát mindenki más szemmel, miért van mindenki más véleménnyel róla.

Most, hogy már tudjuk, hogy a mindennapi megnyilvánulásaink, tetteink, döntéseink és érzékeléseink tulajdonképpen mind a tudatalattink irányítása alatt állnak, vessünk egy pillantást a következő képre:

Mi az, ami egyből odavonzotta a tekinteted? Mit láttál meg először, a fákat, gyökereket vagy az ajkakat?

A. Fák

Ha legelőször a fákat szúrtad ki a képről, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy egy extrovertált személyiségű ember vagy. Kedvességgel fordulsz az idegenek felé, és mélységes tiszteletet tanúsítasz azon emberek iránt, akiket már régóta jól ismersz. Két dolog van, amit ki nem állhatsz, ebből egyik a gúnyolódás és a másik a kényszerítés.

Érzékeny lelked miatt nagyon könnyen együtt tudsz érezni másokkal, habár kívülről megringathatatlan kősziklának tűnsz.

Sok ember vesz körül, amelyek közül sokukat barátként tudhatod magad mellett, ám a szíved mélyén érzed, hogy igazi barátod csupán néhány létezik. Érzékenységed mellé remek intuíció is párosul, viszont az érzelmeid kimutatásával már akadnak gondjaid. Tudatosan menekülsz a nagy horderejű beszélgetések elől, és bármekkora fájdalom is érjen, felteszed a maszkot és mosolyogva végigcsinálod a kihívásokat.

Bizalmi téren vannak kételyeid, nagyon nehezen vagy képes megbízni az emberekben, mert tudod, mekkora felelősséggel jár az adott szó. Mások számára örök rejtély leszel, de te mindezekkel ne törődj, csak haladj tovább az utadon előre és mondj igent az új lehetőségekre.

B. Gyökerek

Ha először a gyökerek keltették fel a figyelmed, akkor bizton állíthatjuk, hogy introvertált személyiséggel rendelkezel. A legnagyobb feladat számodra a saját hibáid elfogadása és az építő kritikák megszívlelése, mert csak így fejlődhetsz a jövőben.

Amikor az emberek először találkoznak veled egy téves kép alakul ki a fejükben rólad, ezért az idő elteltével sokszor többször is hallhatod, hogy „amikor megismertelek azt hittem, hogy…” vagy „amikor megismerkedtünk, nem gondoltam volna…”. Igen, ezek mind arra utalnak, hogy sokkal több dolog van benned, mint amit elsőre az emberek észrevehetnek.

A feladatokhoz hihetetlenül kitartóan állsz hozzá. Ha te egyszer valamit a fejedbe veszel, akkor azt meg is valósítod. Olyan értékek vezetnek az életed során, amelyek csakis a jó irányba terelhetnek.

Sajnos nagyon alacsony önértékeléssel küzdesz és a magabiztosságod sem az igazi, ezért szükséged van egy olyan személyre az életedben, aki kitartóan emlékeztet mindig arra, hogy mennyit is érsz, és lelket önt beléd, amikor elfáradnál.

C. Ajkak

Ha először az ajkak képét láttad kirajzolódni, akkor egy csendes és egyszerű személyiség lehetsz, akinek fő célja, hogy egy átlagos életet teremtsen magának. Tudatosan kerülöd a komplikációkat, drámákat és kapcsolataidban is arra törekedsz, hogy súrlódások nélkül tudj együttműködni az emberekkel.

Szerencsére mindezek megvalósításához egy nagyon rugalmas személyiség is társul, így részedről kevés olyan helyzet létezik, amihez nem tudnál idomulni.

Sajnos sokszor nagyon naivan viselkedsz, ezért nem veszed észre, hogy sokszor nem a jó szándék vezeti az embereket.

Őszinteséged miatt az emberek sokszor hozzád fordulnak tanácsért, mert jól átlátod a helyzetek közötti kapcsolatokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek