BlogAmikor a vihar elmúlik, tudni fogod, miért “borult” be annyira a lelked!

Amikor a vihar elmúlik, tudni fogod, miért “borult” be annyira a lelked!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Eláll az eső, csillapodik a lelkedben dúló vihar, megnyugszik a szíved, és akkor meg fogod érteni, hogy miért szenvedtél oly sokáig. Soha ne feledd, hogy az eső után mindig kisüt a nap!

Amikor beborul, szürke fellegek borítják az eget, olyan hihetetlennek tűnik, hogy lesz még valamikor szép idő. Annyira fáj a lelked, hogy sehol sem találod a mosolyra okot adó apró kis reményt.

Belefeledkezel a bánatodba, és nem veszed észre, hogy a felhők fölött bizony mindig süt a nap.

Ilyenkor tulajdonképpen azt is nehezen ismered fel, hogy a problémák súlya alatt már nem igazán vagy önmagad. A viharban a zaklatottság erős lelki küzdelemmé fajulhat. Ha csak egy kicsit esik, várj türelmesen, hiszen a reggeli ragyogó napsütés mindent újjávarázsol.

Néha úgy gondolhatod, hogy már nem hiszel és nem remélsz semmit, úgy érzed, hogy örökre november “költözött” a szívedbe.

Ha az eső nem akar elállni, nem kell mást tenned, minthogy megtanulsz táncolni és nevetni az esőben, az időjárást ugyanis nem tudod megváltoztatni.

Egészen biztosan néha te is érzed, hogy a vihar után rádtalál a béke, kisüt a nap és a hétköznapok terhe is szertefoszlik akárcsak egy elpárolgó pocsolya. Arról álmodozol, hogy újra magabiztos vagy, akadályok nélkül futkorászol, vidáman az élet napsütötte, virágos domboldalain.

A vihar után sokkal mélyebben hiszel abban, hogy az élet egy csoda, és semmi sem történik véletlenül.

Amikor eláll az eső, a zaklatott elme megbékél, és sokkal jobban fogod szeretni a szürke hétköznapokat is. Akkor majd megérted, hogy miért dúlt akkora vihar a lelkedben.

Hálás leszel a jelenért, abban a pillanatban megérted a múltat, és bízni fogsz egy sokkal szebb jövőben, ahol a vihar csak az időjárást jelzi, és nem a hangulatodat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek