KuriózumAggasztó hírek érkeztek Alain Delonról, döntöttek a színész sorsáról

Aggasztó hírek érkeztek Alain Delonról, döntöttek a színész sorsáról

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Alain Delon francia színészt „bírósági védelem alá” helyezte a dél-párizsi régió egyik bíróságának gyámbírója – számolt be az esetről a BME TV.

A bíróság egy gondnokot nevez ki, aki segít a 88 éves színésznek „az orvosi ellátásában” és a gondozók kiválasztásában – áll az AFP által látott bírósági dokumentumban.

Január 10-én Alain Delon és legidősebb fia, Anthony ügyvédei „egészségügyi okokból” kérték a legendás filmsztár „védelem alá helyezését”. Az ügyész által megbízott orvos által végzett orvosi vizsgálatra január 13-án került sor ugyanezen ügyvédek szerint.

A gyámügyi bíró által január 25-én kiadott végzés megállapítja, hogy „nézeteltérés van Alain Delon három gyermeke között, különösen az orvosi ellátását illetően” és a „felügyeletével megbízott gondozók között”.

„A színészt körülvevő konfliktusra való tekintettel szükséges, hogy ‘semleges és pártatlan bírósági gondnokot jelöljenek ki, aki segítséget nyújt a színésznek” – teszi hozzá ugyanez a bírósági végzés.

Franciaországban a bírói védelem egy rövid távú (egyéves, egyszer megújítható) védelmi intézkedés, amely lehetővé teszi, hogy egy felnőtt személyt képviseljenek bizonyos mindennapi életbeli tevékenységek elvégzésében.

Január eleje óta a filmsztár három gyermeke a médián és a bíróságon keresztül testvérháborúba keveredett, mindegyikük megesküdött, hogy megvédi apját, akinek az egészsége egy 2019-ben elszenvedett agyvérzést követően egyre romlik.

Az 59 éves Anthony és a 29 éves Alain-Fabien úgy vélik, hogy Alain Delont manipulálja 33 éves húguk, Anouchka, aki állítólag eltitkolta előlük az egészségi állapotát, és megpróbálta Svájcba költöztetni.

Frank Berton ügyvéd, aki a színész lányát képviseli, a következő nyilatkozatot tette: „Anouchka üdvözli, ahogy én is, hogy a bíróság kirendelt egy vagyonkezelőt és foglalkozott ezzel a nehéz üggyel. Ez egy jó dolog.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek