KuriózumAlain Delon fia szomorú híreket osztott meg a színészről

Alain Delon fia szomorú híreket osztott meg a színészről

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Alain Delon, a francia mozi egyik világsztárja „legyengült”, és „nem bírja elviselni, hogy így, lekicsinyítve látja magát” – mondta fia, Anthony a Paris Match magazinnak adott interjújában.

A most 88 éves színész 2019 júliusában súlyos agyvérzést kapott, másik fia, Alain-Fabien egy karácsonyi fotó közölt családjáról, ahol jól látható, hogy a színész nagyon lesoványodott.

„Keveset beszél, fárasztja vagy bosszantja, ha meg kell ismételni magát, mert a hangja nem mindig van összhangban, mármint hallható” – árulta el Anthony Delon a Paris Matchnek adott interjúban. Fia nemrég arról beszélt, hogy a színész arra kérte, hogy segítsen neki az eutanáziában, ha elérkezett az ideje.

A sztár három gyermeke júliusban feljelentést tett az általuk „szociális munkásként” emlegetett nő ellen, az ügyben vizsgálat indult erkölcsi zaklatás miatt.

Ügyvédjük szerint Hiromi Rollin „folyamatosan elszigetelte Alain Delont a családjától és közeli barátaitól, manővereket és fenyegetéseket alkalmazva” a híres színész agyvérzése után.

A nőt tavaly nyáron kiutasították a színész Párizstól mintegy 100 kilométerre délre fekvő Douchy-Montcorbon lévő rezidenciájáról. Hiromi Rollin ügyvédje azonban bejelentette, hogy feljelentést kíván tenni „a Delon család tagjai és testőrei ellen súlyos testi sértés miatt (…), amelyet orvosi igazolással állapítottak meg”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek