KoktélA vízimentők minden nap kivitték a strandra a 95 éves nőt, hogy...

A vízimentők minden nap kivitték a strandra a 95 éves nőt, hogy élvezni tudja a tengerpartot

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A vízimentők általában a hullámok között mentenek életeket, de ebben az esetben valami egészen mást tettek: gondoskodtak róla, hogy egy 95 éves nő naponta kiülhessen a tengerpartra.

Kimberly Waterbury és édesanyja, Dottie Schneider az Indiana állambeli Chandlerből az alabamai Orange Beachre mentek nyaralni. Kimberly kerekesszékben vitte ki az édesanyját a partra, mert Dottie már nem tud egyedül járni. Egy vízimentő meglátta őket, és felajánlotta, hogy elviszi őket a strand járőrautóján.

Aztán megadta nekik a vízimentők telefonszámát, és azt tanácsolta, hívják fel őket, ha segítségre van szükségük. Ők pedig minden reggel telefonáltak, hogy Dottie kimehessen a strandra, érezhesse a homokot a lábán, és közelről nézhesse a hullámokat.

Vízimentők viszik ki Dottie a tengerpartra, minden nap

„Korábban, amikor kimentek a strandra, Dottie nem tudott kimenni közvetlenül a tengerpartra. A medence mellett kellett ülniük. Az, hogy beletehette a lábát a homokba, és nézhette, ahogy a hullámok a partnak csapódnak, azt hiszem, mindent megváltoztatott a számára” – mondta Brett Lesinger, a Beach Safety Division vezetője a Fox Newsnak.

Egy bizonyos Shane Martin nevű vízimentő pedig különösen kedves volt hozzájuk. Négy egymást követő napon is elment a szállodába, ahol anya és lánya laktak, a karjába vette Dottie-t, és kivitte őt egy bérelt nyugágyhoz a tengerpartra. De a többi vízimentő is készségesen segített Kimberlynek és Dottie-nak.

Dottie a jóképű vízimentők társaságában

„Örök hálával tartozunk az Orange Beach Surf Rescue vízimentőinek. Elérték, hogy anyám különlegesnek érezze magát. Nem éreztették vele, hogy teher lenne a számukra” – mondta Kimberly.

A vízimentők számára az anya-lánya párosnak nyújtott segítség egyszerűen a munkájuk részét jelentette. Shane azt mondta, eszébe jutottak a saját nagyszülei, amikor segített a 95 éves nőnek. Hálájuk jeleként Kimberly és Dottie egy étellel megpakolt hűtőszekrényt hagytak hátra nekik, amikor hazautaztak.

Lehet, hogy triviális dolog egy idős nőnek segíteni, hogy jól érezhesse magát a nyaralásán, de Dottie-nak ez a világot jelentette.

Fotók: Orange Beach Surf Rescue/Facebook

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek