Napi LikeA világ legszebb karácsonyi ajándékát kapta ez a fiú - VIDEÓ

A világ legszebb karácsonyi ajándékát kapta ez a fiú – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Most, hogy rohamos léptekkel közeledik a karácsony, egy fiatal srác arra gondolt, hogy meglepi az utcai járókelőket, és egy kis szerkezetet készített, amelynek végén egy fagyöngy himbálózott, így a főhősünk azt remélte, hogy megdobogtatja a női szíveket és lesz, akivel még csókot is válthat. Ekkora népszerűségre ő sem számított.

csok-karacsony

Az angolszász hagyomány szerint karácsonykor a fagyöngy alatti csóknak mágikus ereje van, hiszen az a pár, aki ezt megteszi, örök hűséget fogad egymásnak, szerelmük örökké tartani fog.

Pár perc leforgása alatt már több mint száz csókot és puszit kapott a fiatalember az önfeledten mosolygó, jókedvű lányoktól, asszonyoktól. Még páros puszinak is örülhetett, a kedves nők pedig nem felejtettek el boldog karácsonyt is kívánni az ötletgazdának.

Természetesen pár férfi jelentkező is akadt, egy színes bőrű pasas ölelést adott, egy vicces középkorú férfi pedig ugyan a kezét a srác szája elé tette, de a csók valószínűleg így is érvényes volt.

Jókedvű képsorok következnek, nézzük meg, mert biztosan jobb kedvre derülünk. A kis videó igencsak népszerű, eddig már több mint 700 ezren látták.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek