Napi LikeA VIDEÓ, ami megmutatja milyen anyának lenni. A könnyem is kicsordult!

A VIDEÓ, ami megmutatja milyen anyának lenni. A könnyem is kicsordult!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Anyának lenni a nap 24 órájában, bizony felér bármilyen doktori cím megszerzésével, és ezt igazán azok tudják, érzik és értik, akiknek gyerekük van. Az anyaságból nem lehet soha szabadságra menni, nincs olyan, hogy most meguntam.

ilyen-anyanak-lenni

Anya vagy akkor is, ha éppen valami halaszthatatlan terven dolgozol, és felhívnak munka közben, hogy a gyerek lázas. És anya vagy akkor is, amikor két óra éjszakai alvás után felkölt a gyerek, hogy fél a sötétben. Anya vagy egy életen keresztül, akkor is, ha a gyereked már rég elmúlt ötven.

Az alábbi videóban megnézheted, hogy az anyaságból nem lehet szabadságra menni. Megtudhatod, milyen életművészettel és mennyi szeretettel jár anyának lenni. Egy gyerek szemszögéből nézheted meg, hogy nincs olyan, hogy rossz anya, hiszen anya a legjobb a világon. És ezt minden gyerek így gondolja, hiszen mindenkinek a saját édesanyja a legtökéletesebb.

„Anya pakol nekem reggelit, anya megtanítja a világ dolgait, anya orvos, anya egy angyal. Próbálj meg csendben maradni. Anya alszik, nehéz napja volt” – és ez a világ legszebb vallomása.

https://www.youtube.com/watch?v=Df2rijKGQBw

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek