HoroszkópA Vénusz retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében: ilyen hatással lesz a...

A Vénusz retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében: ilyen hatással lesz a csillagjegyekre

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Vénusz retrográd mozgásban van, és ezzel hatást gyakorol mindenki életére! Az alábbi cikkből kiderül, hogy milyet!

A Vénusz retrográd mozgásba kezd a Skorpió jegyében: ilyen hatással lesz a csillagjegyekre

Október 5-től a Vénusz a Skorpió jegyében retrográd mozgásba kezd. Köztudott, hogy az asztrológiában a Vénusz a szerelem, a mély érzelmek, a szenvedély és a kísértés bolygója, ami felforgatja az emberek életét, lássunk miként teszi ezt.

Víz elemű csillagjegyek

Pénzügyi szempontból a Skorpiók, Rákok és Halak remek időszakra számíthatnak, amely egész november 16-ig tart. Azonban párkapcsolati szempontból lehetnek nehézségek, amelyek megoldásra várnak, és ha ez nem következik be, könnyen szakítás, válás lehet a vége.

Tűz elemű csillagjegyek

Az Oroszlánoknak, a Nyilasoknak és a Kosoknak rendet kell tenniük az életükben. Örömteljes pillanatokban is lesz részük, de azért még azt fogják érezni, hogy nem érték el az igazi boldogságot, célt az életükben. A Nyilasok nehezebb időszakra készüljenek, a Kosok és Oroszlánok könnyebb helyzetben lesz párkapcsolati szempontból.

Levegő elemű csillagjegyek

Az Ikrek, Mérlegek és Vízöntők nyugtalan időszakra számíthatnak. A Vénusz arra ösztönzi őket, hogy tegyenek meg mindent a boldogságuk elérésében, küzdjék le az akadályokat. A következő hetekben olyan dolgok történhetnek, amelyek kihatással lehetnek majd az említett csillagjegyek emberi kapcsolataira.

Föld elemű csillagjegyek

A Bikák, Bakok és Szüzek más és más dolgot lesznek kénytelenek megtapasztalni. A Bikák egy sikeres üzletet köthetnek, de a pénzt csak késve fogják megkapni, akár 3-4 hónapot is várhatnak a megérdemelt jussukra. A Bakok azzal lesznek elfoglalva, hogy önmagukat keresik, ebben a segítségükre lesz a Vénusz. A Szűz csillagjegyűek pozitívan látják a jövőjüket, alig várják, hogy utazhassanak, új dolgokat tapasztalhassanak meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek