Napi LikeA szülök úgy döntöttek, hogy meglepik a gyerekeket. Hogyan? Várj, míg meglátod...

A szülök úgy döntöttek, hogy meglepik a gyerekeket. Hogyan? Várj, míg meglátod mi van a dobozban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nagyszerű érzés szülőként, hogy gyerekeink szófogadóan oldják a házi feladatukat, hiszen ebből az derül ki, hogy tisztában vannak vele, hogy miért fontos a tanulás. Az alábbi kisfilm is ezt mutatja be, no meg azt, hogy feladatoldás közepette, édesapjuk milyen meglepetést helyez el az asztaluk mellé.

gyerekek-tanulnak

A testvérek annyira el vannak foglalva a leckeírással, hogy azt sem veszik észre, mikor melléjük kerül a kiskutyát rejtő doboz. A kislány egyszer azonban megpillantja a dobozból kikukucskáló fejet.

A lány hirtelen édesanyjára néz (aki természetesen filmre vette a jelenetet), és a boldogságtól meghatódva, sírva fakad, hiszen nagyon nagy vágya volt, hogy végre lehessen egy kutyája. Öccse is nagyon örül az új jövevénynek, hamar le is térdel, hogy szemügyre vegye a kutyust, és megsimogassa buksiját.

A kislány még egy jó ideig nem tér magához, folyton csak azt mondogatja szüleinek, hogy: „köszönöm, köszönöm”. A kiskutyát barackszíne miatt természetesen Baracknak nevezték el.

A szülők célja ezzel az, hogy gyerekeik megtanulják, hogy mit jelent a felelősségvállalás, hiszen ezentúl az ő gondjukra lesz bízva Barack, nekik kell etetniük, itatniuk, és sétáltatniuk is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek