HolotropikumAlternatív gyógyászatA szőlőnedv csodatévő hatása, amely a legjobb tavaszi természetes gyógyszer!

A szőlőnedv csodatévő hatása, amely a legjobb tavaszi természetes gyógyszer!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha tavasszal visszametszed a szőlőt, a vastagabb ágak végeinél kis lécseppek jelennek meg, amelyeknek édeskés-sóz ízük van, teljesen átlátszók és remekül erősítik az immunrendszert.

A szőlőnedv csodatévő hatása, amely a legjobb tavaszi természetes gyógyszer!

Úgy vágd le a szőlőt, hogy a lehető legtöbb lé csöppenjen ki belőle, ezt egy tiszta, sötétített kis üvege gyűjtsd össze. Olyan szőlőtőkét válassz, amelyet nem kezeltek semmiféle kémiai vegyszerrel.

A hermetikusan lezárt kis üveget legideálisabb esetben 8 Celsius fokon kell tárolni.

Külső használat

Sebekre érdemes borogatást készíteni, így egy darab tiszta gézre tegyél pár csepp szőlőlét, majd helyezd rá a sebre, problémás bőrfelületre, és cseréld ki naponta 2-3 alkalommal.

Jót tesz a szemek egészségének is, így minden reggel, nagyon tiszta tenyeredre tölts pár cseppet, majd azzal dörzsöld be a szemeidet, azaz pillogtass bele a szőlő nedűbe legalább 20 alkalommal.

Belső használat

Étkezés előtt félórával 3-4 kiskanál szőlő nektárt kell meginni, ami jót tesz a veséknek, elmulasztja a gyomorpanaszokat, megszünteti a görcsöket.

A vesekő megakadályozása érdekében reggelente 8-10 kiskanállal kell elfogyasztani üres gyomorra a nektárból. A kúrát egy hétig kell alkalmazni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek