KuriózumA szerelemnek köszönheti életét egy vért könnyező dominikai nő

A szerelemnek köszönheti életét egy vért könnyező dominikai nő

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 19 éves Delfina Cedeno különös, ritka betegségben szenved: sírás és izzadás közben vér folyik a szeméből, néha pedig a körme alól és a köldökéből is szivárog a vörös színű testnedv.

85033

A lány 59 kórházban fordult meg, miután kiderült mi a baja. Addigra teljesen elfordult tőle környezete, mivel azt hitték, betegsége fertőző. Elmondása szerint az orvosok sokáig nem hittek neki, és elmebetegként kezelték. Csak akkor vették komolyan a tüneteket miután egy alkalommal az egyik orvos szeme láttára kezdett el vérezni – olvasható a Mirrorban.

Delfina annyira szégyellte betegségét, hogy az utcára sem ment ki, az iskolát is abbahagyta. Leghosszabb, 15 napos vérzése után vérátömlesztésen esett át, annyira legyengült. Ekkor határozta el, hogy öngyilkos lesz, és gyógyszereket vett be. Szerencsére családja idejében rátalált, és sikerült megmenteni az életét. A lányt azonban továbbra is súlyos depresszió gyötörte. Ekkor egy Recaris Avila nevű férfi kereste fel a kórházban, aki hallott a médiában a lányról, és elhatározta, hogy meg szeretné ismerni. A két fiatal találkozása szerelem volt első látásra, azóta már jegyben is járnak.

20131210

Delefina ma már boldog, és úgy fogalmazott, egész életében emlékezni fog a pillanatra, amikor Recaris azt mondta neki, hogy mennyire gyönyörű. Hozzátette: a férfinak köszönheti, hogy többé már nem érzi értéktelennek magát és nem akar meghalni. További jó hír, hogy számos teszt után fény derült a betegség eredetére is. A lány a hematidrosis nevű betegségben szenved, szervezete 20-szor több adrenalint termel, mint a normális, stresszhelyzetben pedig annyira felmegy a vérnyomása, hogy vér kerül a testnedvekbe. A betegség egyelőre gyógyíthatatlan, ám gyógyszerekkel kordában tartható.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek