LélektárA szeptemberi asztrológiai események isteni tanulságokkal járnak - Ami volt, elmúlt, az...

A szeptemberi asztrológiai események isteni tanulságokkal járnak – Ami volt, elmúlt, az életünk pedig itt és most történik

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Búcsút veszünk a nyártól, miközben egy új fejezet kezdődik: a melankolikus ősz. A varázslatos szeptember arra ösztönöz minket, hogy tartsunk szünetet az élet rohanásában, és ássunk mélyen magunkba, hogy megtaláljuk a válaszokat, amelyeket már régóta keresünk, miközben felfedezzük, hogy érhetjük el álmainkat és céljainkat.

Az Univerzum energiái továbbra is megtisztítanak mindent, ami volt, hogy megszabadítsanak minket a múlt fájdalmától, és lehorgonyozzanak minket a jelen pillanatban.

Szeptember az év kilencedik hónapja. 2023 szeptembere azonban a kollektív numerológiában a 7-es szám rezgéseit hordozza, amely mélyen kapcsolódik az önismerethez és a belső bölcsességhez. Az elkövetkező időszak fontos témái:

  • Teljes gyógyulás;
  • A jelen pillanathoz való kapcsolódás;
  • Integritás és magasabb igazság;
  • Összehangolódás a belső erővel és az isteni hatalomba vetett hit;
  • Spirituális ébredés és fokozott intuíció;
  • Bölcsesség, tudás, belátás;

Tudj meg többet azokról az asztrológiai eseményekről, amelyeket a Kozmosz 2023 szeptemberére, az ősz első hónapjára tartogat:

Szeptember 3-án a Vénusz direkt mozgásba kezd az Oroszlánban

Szeptember 3-án a Vénusz, a szépség, a szerelem és a párkapcsolatok bolygója befejezi retrográd mozgását az Oroszlánban, élénkítő szenvedélyt és önkifejezés iránti vágyat hozva magával. A belső erővel és kreativitással társított Oroszlán felerősíti a Vénusz hatását, és arra ösztönöz, hogy belső vágyainkat és gondolatainkat hitelesen vetítsük ki a külvilágba.

Az energiáknak ez a kombinációja képessé tesz minket arra, hogy egyedi szenvedélyeinkre összpontosítsunk, és megújult lelkesedéssel ünnepeljük egyediségünket.

Szeptember 4-én kezdetét veszi a Jupiter retrográd a Bikában

Szeptember 4-e sorsfordító pillanat, amikor a Jupiter megkezdi retrográd mozgását, ami az önvizsgálat és az átalakulás időszakát indítja el. A Bika 15. fokán álló Jupiter retrográd mozgása jelentős változásokat hoz a kozmikus energiában, és arra ösztönöz bennünket, hogy mélyebbre ássunk értékeink és törekvéseink terén.

Arra késztet bennünket, hogy értékeljük át az önmagunkhoz való viszonyunkat, figyeljünk oda pénzügyi stratégiáinkra és arra, hogy azok összhangban vannak-e alapvető elveinkkel, valamint hogy gondosabban irányítsuk erőforrásainkat.

Szeptember 6-án Merkúr Cazimi (Merkúr a Nap szívében)

A cazimi egy fokozott jelentőségű asztrológiai esemény; egy bolygó akkor van cazimiben, vagyis a Nap szívében, ha olyan tökéletes együttállásban van a Nappal, hogy mindössze 17 szögpercre van attól, és ilyenkor a szokásosnál erősebbnek számít.

Szeptember 6-án a Merkúr olyan közel áll a Naphoz, jelen esetben a Szűz jegyében, hogy lényegében elmondhatjuk, hogy a „nap szívében” tartózkodik majd. Ez az együttállás intenzív és koncentrált energia kitörést hoz létre, felerősítve a Merkúr jellemzőit és hangsúlyozva a Szűz tulajdonságait.

Szeptember 15-én Újhold a Szűzben és a Merkúr kilép a retrográdból

Szeptember 15-én két rendkívül erőteljes asztrológiai eseményre számíthatunk: ekkor lesz az ősz első újholdja, és a Merkúr befejezi retrográd mozgását.

Az ősz első újholdja szeptember 15-én következik be a Szűz jegyében. Megszépíti az égboltot, és a friss kezdetek és a koncentrált szándékok időszakát indítja el. Ahogy a Hold együttáll a Nappal, megnyílik számunkra a lehetőség ablaka, hogy világos álmokat tűzzünk ki, és elinduljunk a növekedés és fejlődés útján.

Szintén szeptember 15-én, egy gyönyörű újhold után a Merkúr újra direkt pályára áll a Szűzben, hangsúlyozva a pontosságot, a szervezést és az analitikus gondolkodást. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy felelevenítsük a retrográd időszak alatt tanult leckéket, és a gyakorlatba ültessük azokat.

Szeptember 23-án belépünk a Mérlegbe és bekövetkezik az őszi nap-éj egyenlőség

Szeptember 23-a azért is varázslatos nap, mert két fontos eseményt hoz: a Nap elhagyja a Szűz jegyét és belép a Mérlegbe, valamint bekövetkezik az őszi nap-éj egyenlőség.

Ez az időszak kiváló alkalmat kínál arra, hogy értékeljük a kapcsolatainkat és együttműködéseinket, és harmóniára törekedjünk személyes kapcsolatainkban. A Mérleg diplomáciai és igazságos energiája nyílt párbeszédre és kompromisszumra ösztönöz, és olyan környezetet alakít ki, amelyben virágozhat az együttműködés.

Itt az ideje annak is, hogy elgondolkodjunk azon, hogy teremthetnénk nagyobb egyensúlyt nemcsak a saját életünkben, hanem a világban is, amelyben élünk.

Szeptember 29-én a Vénusz és az Uránusz kvadrátja a Kosban lévő telihold idején

Szeptember 29-én két fontos esemény is történik: a Vénusz és az Uránusz kvadrátot alkotnak, miközben felragyog az ősz első teliholdja a Kos jegyében.

Ez az időszak örömet és újdonságot hozhat, és arra ösztönöz, hogy tudatossággal, békével és a változás iránti vággyal közelítsünk az Univerzum energiájához. A telihold megvilágítja a jövő útját, és tisztánlátást kínál a káosz közepette. Lehetőséget kapunk arra, hogy elengedjük a múltat, elengedjük mindazt, ami már nem szolgál minket, és bátran kezdjünk bele egy új fejezetbe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek