HoroszkópA retrográd mozgásban lévő Merkúr ezekre a csillagjegyekre lesz kímélettel

A retrográd mozgásban lévő Merkúr ezekre a csillagjegyekre lesz kímélettel

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A retrográd mozgásban lévő Merkúrt Halloween éjszakáján veszi kezdetét, és november 20. tart. Ez idő alatt igen erős energiák lesznek érezhetőek, szinte minden csillagjegy élete felborul egy kicsit, leginkább a káosz és a kiszámíthatatlanság fog uralkodni.

Az alábbi csillagjegyek azonban nem fognak semmit érzékelni a viharos időszakból.

Bika

Ez egy igen szép időszak lesz számodra, testileg és lelkileg teljes mértékben ki tudod pihenni magad, ezért maximális érdeklődéssel bele tudod vetni magad az új dolgokba. Nagyon jól érzed magad kedves emberek társaságában, harmonikus és kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Könnyen átérzed mások problémáit, éppen ezért sokan fordulnak hozzád tanácsért. Pároddal is nagyon harmonikus időszakot éltek meg, viszont, ha egyedülálló vagy, akkor november első felében találkozni fogsz az igazival.

Rák

A retrográd mozgásban lévő Merkúr a múltban meg nem oldott problémákra hívja fel a figyelmed, de most minden rendeződni fog körülötted, és zökkenőmentessé válik az életed. A párkapcsolatod is kiegyensúlyozott lesz, semmilyen felmerülő feszültségre nem kell számítanod.

Ha valamilyen problémával küzdöttetek a közelmúltban, akkor most minden rendeződni fog. Ha egyedülálló vagy, akkor jó, ha többet mész ki a házból, sétálj, szórakozz, menj társaságba, így nagyobb eséllyel találhatod meg az igazit. A csillagok állása szerint most igen nagy esélyed lesz rá, hogy életed szerelmével találkozz.

Nyilas

Semmit nem fogsz érzékelni a retrográd mozgásban lévő Merkúr visszahúzó energiájából, számodra egy csodálatos időszak veszi kezdetét. Próbálj meg saját magadra összpontosítani, tölts több időt egyedül, olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek boldoggá tesznek, ápold a lelked.

Ha szakmai változásra vágysz, ez most nem a legjobb időszak a továbblépésre. Légy türelmes, és inkább várd meg a megfelelő pillanatot, de addig is, gondold jól át, hogy mit is szeretnél pontosan. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak a döntésedben, hallgass a szívedre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek