LélektárA pillangók spirituális üzenethordozók. Ez az, amit üzennek számunkra!

A pillangók spirituális üzenethordozók. Ez az, amit üzennek számunkra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A pillangók spirituális üzenethordozók, akik sok mindenre megtanítanak!

A pillangók spirituális üzenethordozók. Ez az, amit üzennek számodra!

Az embert időtlen idők óta lenyűgözte a pillangók csodás élete, világa, pompás szépsége. Egyszerre sérülékenyek, és rendkívül erősek, hiszen egyes fajok, mint a pompás királylepke az amerikai kontinensen akár 5 ezer kilométert is képes vándorolni.

A pillangók fejlődési ciklusai megfelelnek azoknak a spirituális útszakaszoknak, amelyen az ember élete során végigmegy. Ez természetesen azt jelenti, hogy egy ciklus csak úgy kezdődhet, ha a másik véget ér.

Minden ember úgy kezdi az életét, akárcsak a pillangó hernyója: azért küzdünk, hogy életben maradjunk, hogy fejlődhessünk, majd mikor felnövünk, elkezdünk gondolkodni az élet és a lét fogalmán. És mikor a külvilág működéséből nem kapunk megfelelő válaszokat, akkor begubózunk, akár a hernyó, és megpróbáljuk belülről, a lelkünkből megfejteni a titkokat.

Ezt már olvastad? A szitakötő spirituális üzenete: nem véletlenül tűnik fel olykor az életedben!

Ebben a ciklusban spirituálisan, szellemileg megvilágosodunk, és megerősödve, ragyogva térünk vissza, akárcsak a kész pillangó, ami kibontja a varázslatos, óriási, színes szárnyait, és nyakába veszi a világot, virágról virágra száll, begyűjtve azok minden csepp édes nektárját.

Szóval, amikor legközelebb meglátsz egy pillangót, nézz úgy rá, mint a saját életedre, és ha úgy érezd, hogy nem vagy elégedett azzal a helyzettel, amiben éppen vagy, törekedj arra, hogy jobbá, örömtelibbé tedd az életedet, hogy neked is olyan szárnyaid lehessenek, akárcsak a pillangónak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek