LélektárA szitakötő spirituális üzenete: nem véletlenül tűnik fel olykor az életedben!

A szitakötő spirituális üzenete: nem véletlenül tűnik fel olykor az életedben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szitakötők egyszerre szemet gyönyörködtetőek, légiesek és törékenyek, ráadásul jelentős spirituális jelentéssel is bírnak. Ahhoz, hogy megérthesd a szitakötők spirituális jelentőségét, megjelenésüket párhuzamba kell állítsd a saját életed történéseivel.

Mert igenis nem véletlenül látunk meg néha egy-egy szitakötőt, a felsőbb erők így próbálnak kapcsolatba lépni velünk. Számtalan interpretációja látott napvilágot a szitakötőknek, amit ha helyesen dekódolsz, értékes üzenetekre tehetsz szert.

A szitakötők leginkább a hosszú törzsük miatt kiemelkedőek, melyhez színes szárnyaik könnyedén kapcsolódnak. Kiválóan repülnek és a másodpercek töredéke alatt váltanak irányt.

A szitakötők az átalakulás, az alkalmazkodóképesség és a könnyedség szimbólumai.

A víz felszínén történő légies táncuk példa lehet minden ember számára. Gondolj csak bele, milyen könnyedén alkalmazkodnak a körülményekhez. Te is tudnál, hasonló módon váltani? Képes vagy olyan könnyedén és problémamentesen váltani egy adott szituációban, vagy kivársz és benne ragadsz?

Türelem, alázatosság és szerénység – erre tanítanak a szitakötők mindennapjai.

Ha megjelenik egy szitakötő az életedben, az annak az üzenete, hogy fektess nagyobb figyelmet a körülötted lévő dolgokra. Meg kell figyelned önmagadat, hogy hogyan reagálsz a körülötted változó körülményekre: foggal-körömmel ragaszkodsz az elképzeléseidhez, vagy spontán és könnyedén hagyod, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan fent meg van írva?

A szitakötők gyermeki, tündéri energiákat is hordoznak.

Arra emlékeztetnek, hogy az élet csodaszép, és minden pillanatot ki kell élvezni. A szitakötők megjelenései elűzhetik a rossz hozzáállás, negativitást és reménytelenséget. Ha megpillantasz egy szitakötőt ne felejtsd el, hogy még a felnőtteknek is kell olykor önfeledten játszani. Ahhoz, hogy minden nap kiegyensúlyozottak legyünk békés lélekre van szükség, amit vidámsággal lehet megteremteni.

Ha legközelebb olyan helyen jársz és meglátsz egy csodálatos szitakötőd emlékezz: az élet telis-tele van csodákkal!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek