HoroszkópA nyár utolsó napjaiban a Nap belép a Szűz jegybe - Szívünk...

A nyár utolsó napjaiban a Nap belép a Szűz jegybe – Szívünk tele lesz hálával!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A varázslat itt és most történik. A Nap elhagyja az impulzív és hódító Oroszlánt, és a harmonikus Szűzbe, a nyár utolsó csillagjegyébe költözik. Ez a váltás a pontosság és a hatékonyság idejét jelzi, és mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy legyünk egy kicsit gyakorlatiasabbak, figyeljünk a részletekre, és törekedjünk a rendre az életünkben.

A Szűzben lévő Nap megvilágítja utunkat, arra ösztönöz, hogy tegyük rendbe a napi rutinunkat és tanuljunk meg türelmesnek lenni, koncentráljunk azokra a kis lépésekre, amelyek elvezetnek minket a céljaink felé, és ami a legfontosabb, hogy élvezzük az utazást anélkül, hogy a végcélra összpontosítanánk.

Kos

Kreatív impulzusok érnek ebben az időszakban. Az Univerzum azt súgja, hogy itt az ideje, hogy kövesd az álmaidat, engedd, hogy a szíved vezessen, és minden döntésed előtt hagyatkozz az intuíciódra.

Bika

Ebben az időszakban azokra a dolgokra összpontosíts, amelyek segítenek, hogy biztonságban érezd magad. Ha nincs kedved a változásokhoz, lassíts le, élvezd az életet, és használd ki a nyár utolsó napját, töltődj fel.

Ikrek

Ez az időszak arra ösztönöz, hogy vedd számba, milyen kapcsolatban vagy az emberekkel. Itt az ideje, hogy megszabadulj minden mérgezőtől és negatívtól, hogy helyet csinálj a jó dolgoknak az életedben.

Rák

Az Univerzum gyönyörű ajándékokat küld neked erre az időszakra. A nyár vége varázslatos lesz számodra, sikerül a jelenben élned és élvezni fogod mindazt, ami veled történik. Szíved tele van hálával, lelked békével.

Oroszlán

A következő hetekben inkább a karrieredre fogsz koncentrálni. Olyan fontos változtatásokat szeretnél végrehajtani, amelyek elősegítik a szakmai fejlődésed, és ez anyagi előnyökkel jár. Készíts egy listát mindenről, amit el szeretnél érni, és vedd őket sorra, lépésről-lépésre.

Szűz

Itt az ideje, hogy ragyogj, kedves Szűz! A csillagok azt tanácsolják, kösd be a biztonsági övet, mert egy igazán különleges utazás vár rád. Minden, ami most történik veled, varázslatos. Meglepetések várnak rád az úton.

Mérleg

Ez az időszak rejtett gondolatokat vagy érzéseket hoz felszínre. Itt az ideje, hogy szembenézz ezekkel az érzelmekkel, és ne rejtsd tovább a szőnyeg alá, mert akkor fognak megjelenni, amikor a legkevésbé számítasz rá. Légy türelmes, és gyógyítsd meg a traumáidat, hogy tovább tudj lépni.

Skorpió

Vedd számba egy kicsit az életed. Mi tesz boldoggá? Mik az álmaid a következő időszakra? Hol szeretnél tartani néhány hónap múlva? Válaszolj őszintén ezekre a kérdésekre, készíts terveket, és kezdd el a munkát. Ne felejtsd, az idő nem áll meg.

Nyilas

Ennek az időszaknak az energiája arra késztet, hogy még jobban kötődj azokhoz az emberekhez, akiket szeretsz. Komoly és tartalmas beszélgetések várnak rád, a kapcsolataid elmélyülnek. Végre úgy érzed, hogy megértenek, rájössz, hogy különleges emberek vesznek körül.

Bak

Hálával éled meg ezeket a csodálatos napokat. A nyár vége és az ősz eleje csendesebbnek tűnik, mint valaha. Végül azt is megérted, hogy nem szabad végigrohannod az életet, hanem éppen ellenkezőleg – a legjobb, ha élvezed az utazást és a jelen pillanatot.

Vízöntő

Összpontosíts a jelen pillanatra anélkül, hogy túl sokat foglalkoznál a múlttal vagy a jövővel. Egyetlen pillanat, ami számít, az a most – és ezt elpazarolod azzal, hogy valami olyanra összpontosítasz, amit nem tudsz irányítani.

Halak

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy fordíts nagyobb figyelmet a körülötted lévő emberekkel fennálló kapcsolataira. Ne felejtsd el, hogy nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. Ne félj átértékelni kapcsolataidat, ha szükséges, változtass.Vedd számba, hogy ki az, akinek öröm a társaságában lenni, és ki az, aki csak visszahúz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek