Ha mostanában nyugtalannak érzed magad, akkor valószínűleg már érzékeled a március 31.-i Kék Telihold érzelmi hatásait. Ha személyiséged az együttérzésre épül, akkor március második Teliholdja fejlődésre sarkall. Ha úgy érzed, hogy ebben az időszakban túl nagy információ halmaz áraszt el, akkor jobb lesz, ha apró elemeire bontod, így jobban átláthatod majd a körülötted történő események energetikai hátterét.

A Március 31-én Mérleg csillagjegyben járó Kék Telihold számos áldást tartogat számunkra!

Ez a Telihold a Mérleg csillagjegyében játszódik le. A Mérleg csillagjegy szabályozza a gondolatokat, félelmeket, kívánságokat és kapcsolatokat, így ez az időszak ezen területeken egyensúlyt és megnyugvást hozhat. De mit is várhatunk tulajdonképpen el a Mérleg jegyében járó Teliholdtól? Nos, úgy tűnik, hogy a félelmeink középpontba kerülnek, és életünk más területeinél is kezünkbe kell vegyük az irányítást. A végeredmény viszont áldott lesz, hidd el!

Áldás lesz az az életedben, hogy végre meg tudod határozni, átgondolni és feloldani a benned rejtőző félelmeket, és végre kibontakozva önmagad lehetsz. A Mérleg csillagjegy eleme a levegő, és ez azért nagyszerű, mert megoldásokra találsz, hogy hogyan is szüntesd meg a saját magadat szabotáló félelmeidet.

A Mérleg kedveli a kapcsolatokat, szóval legyen szó akár párkapcsolatról, üzleti- vagy baráti kapcsolatokról előrehaladást tapasztalhatsz. Annak ellenére, hogy ezen hold fő témája a félelem, attól nem kell tartanod, hogy egyedül leszel. A Levegő elem arra ösztönöz, hogy mélyen önmagadba nézve megtaláld az aggodalmaid forrását, és ha megtaláltad kérd a Felsőbb Erők segítségét, hogy egyszer s mindenkorra sikerüljön letisztáznod magadban ezeket.

De arról se feledkezzünk meg, hogy a Merkúr bolygónk március 23-án visszavonult. Ez kismértékben kommunikációzavarokat, félreértéseket szült. De voltak jó oldalai is annak, hogy ezen bolygónk visszavonulót fújt: könnyedebben rendbe tehettük az anyagi és egészségügyi dolgainkat, és kapcsolataink terén is erősebb kötelékek születtek.

Hogyan fordíthatod minél jobban a saját javadra a márciusi Kék Telihold energiáit?

  • Meditál és vezess naplót.
  • Figyelj jobban oda az ismétlődő eseményekre, és fejtsd meg, hogy mi a visszatéréseik oka.
  • Ne vedd a dolgokat túl személyesre.
  • Adj magadnak végre időd utazgatásra.
  • Mozogj, tisztítsd meg a csakráidat, viselj vörösvasércből készült ékszereket és igyál minél több folyadékot.
  • Óvd a Napfonat csakrád, mikor úgy érzed túl zsúfolt a napod.
  • Kezdj neki az energiagyógyításnak vagy a Reiki-nek.
  • Hallgass meg másokat.
  • Légy gyengéd magadhoz, mert megterhelő lehet ahogyan a tudatalattidból feltörnek a félelmeid.
  • Végy holdfürdőt: keserűsó, tengeri só és egy csepp Himalájai só – ezekből készítsd nyugtató fürdőt és töltődj fel.

A legjobb, ha nyitott leszel az energiaváltozásokra, mert ha ügyes vagy számos lehetőség nyílik meg előtted, melyek által tovább fejlődhetsz.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.