LélektárA március 24-i Újhold a Kosban felkészíti a lelkünket az új kezdetekre...

A március 24-i Újhold a Kosban felkészíti a lelkünket az új kezdetekre és utakra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az állatövi jegyek többsége számára változással teli időszak következik. Az Újhold reménnyel, hittel és erővel teli új kezdeteket készít elő a számunkra. Minden rendben lesz.

Az Újhold a Kosban március 24-én nagyszerű alkalom az új vágyak kifejezésére, a fontos változások és választások számára, amelyek segítenek, hogy úgy élhessük az életünket, ahogy szeretnénk. A Kos az állatöv első jegye, és az Újhold jelzi egy új havi ciklus kezdetét; tehát erőteljes energiák vesznek körül az új kezdethez.

2020-ban a Kos Újhold éppen március 24-ére esik, néhány nappal az elmúlt időszak hatalmas kozmikus eseményeinek sorozata után, beleértve a tavaszi nap-éj egyenlőséget, a Jupiter és a Mars együttállását és a Vízöntőbe belépő Szaturnuszt.

Mindezek az energiák már intenzív hullámokat küldenek az Univerzumba, az Újhold felfokozza ezeket, és hozzáadja saját energiáját is.

A csillagok azt tanácsolják, hogy figyeljünk érzelmeinkre

Ez egy energiákkal telített időszak, és megtörténhet, hogy olyan érzések sorozatát észleljük, amelyeket nehezen tudunk azonosítani. Nagyon fontos, hogy türelmet tanuljunk, figyeljünk oda az érzelmi állapotunkra, és próbáljuk meg türelemmel kezelni mindazt, ami történik.

Ez nem a legmegfelelőbb időszak a nagyobb szakmai változásokhoz – ehelyett tanácsos a magánéletünkre összpontosítanunk, próbáljunk odafigyelni a lelkünk gyógyulására, az érzéseinkre és a kapcsolatainkra.

Figyeljünk oda az elme, a test és a lélek kapcsolatára is

Lehetséges, hogy gondoskodnunk kell azokról az emberekről, akik fontosak a számunkra, vagy több szeretettel kell táplálnunk a lelkünket, mint általában.

Nehéz időszak ez mindenki számára, ezért fontos, hogy minden szempontból vigyázzunk magunkra: elménkre, testünkre, lelkünkre egyaránt. Szánjunk rá időt, hogy a múlt sérülései begyógyulhassanak, szeressük magunkat feltétel nélkül, fogadjuk el a hibáinkat, tanuljunk belőlük és lépjünk tovább.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek